Comunicate de Afaceri

De ce sa optezi pentru modelele cu transmisie automata din oferta de inchirieri auto?

Atunci cand esti nevoit sa te deplasezi intr-unul din marile orase ale Romaniei pentru un eveniment important desfasurat in familie, cum ar fi o nunta, un botez sau o aniversare, ori este necesar sa calatoresti in scop profesional, pentru a lua parte la o conferinta sau meeting de afaceri, poti alege una dintre cele trei variante de transport de la aeroport catre hotelul sau localul la care trebuie sa ajungi.

O prima optiune este sa calatoresti cu mijloacele de transport in comun, dar ar fi util sa te inarmezi cu multa rabdare si sa accepti disconfortul creat de aglomeratia din autobuz, in special daca ai cu tine un bagaj voluminos.

O a doua optiune ar fi sa apelezi la serviciile de taximetrie, insa de cele mai multe ori nu vei putea aproxima suma de bani de la gara sau de la aeroport pana la destinatie si vei depinde de buna credinta a soferului. In plus, avand in vedere ca vei avea mai multe drumuri de facut, sumele cheltuite cu deplasarea vor depasi in mod sigur bugetul stabilit initial.

O a treia optiune este oferita de serviciile de inchirieri auto, dar alegerea unei companii cu care sa poti colabora fara batai de cap poate fi dificila. Atunci cand te-ai hotarat sa te bucuri de confort, intimitate si deplasare in siguranta, ca si cand ai folosi masina personala, este bine sa studiezi piata si sa alegi o companie cu o experienta de minimum 5 ani pe piata autohtona de inchirieri auto, care sa aiba cat mai multe recenzii pozitive din partea clientilor, o flota de masini variata, sa functioneze legal pentru a fi protejat si, nu in ultimul rand, sa iti ofere cele mai bune preturi pentru serviciile pentru care optezi.

O asemenea companie este FocusRent, cu o vechime de peste 10 ani, care se bucura de o buna reputatie in oferirea de servicii de inchirieri auto in Bucuresti, Otopeni si Cluj. Aceasta pune la dispozitie clientilor o gama larga de autoturisme cu o vechime maxima de 5 ani, cu toate reviziile la zi, taxele de drum si asigurarile auto incheiate valabil (full CASCO, RCA si rovinieta), iar masina este supusa unei inspectii riguroase inainte de a fi predata.

Cand te-ai decis asupra ofertei mai avantajoase de inchirieri auto, trebuie sa alegi ce masina iti satisface mai mult necesitatile deplasarii. Iata cateva dintre criteriile care te-ar putea face sa iei in calcul un autoturism cu transmisie automata:

  • Cand faci o selectie a masinilor, chiar si pentru cateva zile, printre primele criterii de selectie este siguranta pe care aceasta o ofera. Daca vrei sa beneficiezi de siguranta sporita, atunci poti alege varianta unei cutii automate, care va transforma condusul intr-o placere. Serviciile de inchirieri auto au in flota lor autoturisme pe care le poti conduce fara sa schimbi manual vitezele, iar acest lucru iti permite sa controlezi mai ferm volanul si sa beneficiezi de un timp de reactie redus considerabil, in cazul unor manevre de evitare a obstacolelor;
  • Ai parte de confort sporit in timpul calatoriei cu masina. Din aceasta perspectiva, daca alegi un autoturism cu transmisie automata din oferta companiei de inchirieri auto, poti sa depui cu jumatate mai putin efort in timpul condusului si te poti chiar relaxa, folosind un singur picior pentru pedale;
  • Beneficiile pe termen scurt ale unei masini cu transmisie automata. De cele mai multe ori, o masina cu transmisie automata are un pret de achizitie mai ridicat decat cea cu transmisie manuala. Atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri auto te poti bucura de aceste modele fara sa platesti in plus diferenta de achizitie, intretinerea sau celelalte cheltuieli obisnuite precum ITP-ul, reviziile sau asigurarile. Toate aceste cheltuieli sunt suporatate de compania serioasa la care apelezi.

In functie de necesitatile si preferinte tale, poti opta pentru doua modele accesibile de trasport din oferta de inchirieri auto a FocusRent: Opel Corsa din clasa economy si Hyundai Santa Fe din clasa SUV, ambele fiind dotate cu cele mai noi sisteme de siguranta si confort.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: FocusRent

Cauta

Categorii populare