Comunicate de Afaceri

De la practica la tehnica: esti mecanicul propriei tale motociclete?

Fie ca intentionezi sau nu, vine un moment in viata ta cand trebuie sa o faci, oarecum, pe mecanicul propriei motociclete. Poate te gandesti ca nu este cazul, insa reamintim ca tehnologia ne-a ajuns din urma si chiar ea este cea care ne da de multe ori batai de cap. Si asta se intampla fie ca detii o motocicleta Kymco si ai nevoie de piese sau orice alta marca si model, de la Yamaha si pana la Aprilia!

Nu mai vorbim de cele mai noi modele aparute pe piata! Pentru asta avem intotdeauna nevoie de un manual de reparatii pentru orice tip de motocicleta, independent de puterea si fiabilitatea sa si cele mai noi piese originale!

Un lucru demn de subliniat, in conditiile in care vrem sa ne apropiem cat se poate de mult de cunoasterea inovatiilor tehnice aduse odata cu lansarea noilor versiuni de motociclete, ca sansele ca problemele tehnice sa apara oricand dainuie inca din fiecare clipa cand te urci in saua sa.

Un ghid complet pentru iubitorii sporturilor pe doua roti ofera acestora toate informatiile de baza de care orice rider are nevoie pentru a se descurca si a fi capabil sa se descurce singur in conditiile unor defectiuni minore ale motocicletei.

De la lista cuprinzatoare a pieselor de schimb si pana la modalitatile clasice de intretinere si service, aceste manuale de reparatii il pot insoti, pretutindeni, pe “saracul” rider, in lungul sau periplu prin oras sau pe taramurile mioritice ale tarii noastre minunate.

Ce se intampla daca detii o motocicleta mai noua? Daca ai curiozitatea sa consulti cuprinsul unui manual destinat categoriei respective de vehicul, te poti intalni, inca de la inceput, cu informatii pretioase privitoare la filtrul de aer, la ambreiaj, transmisie, frana, placa electrica si modulele, motorul sau cilindrii. Nu mai vorbim de faptul ca poti afla si cum se inlocuiesc stopurile, farurile, ghidonul, sau cum sa actionezi comenzile de acceleratie, frana sau ambreiaj. 

De altfel, acum ai toate informatiile care te intereseaza privitoare la baterie, componentele sale, parametri, autonomie si conditii de inlocuire.

Acum, pentru ca te-ai familiarizat cu ceea ce ai de reparat la motocicleta sau scuterul tau, te invitam la treaba si, evident, apoi la drum cu incredere ca ai gasit reteta prin care sa afli ca moto-scuterul tau se afla in perfecta stare de functionare! 

Nu uita sa comanzi doar piese Kymco originale de la dealeri autorizati!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Cauta

Categorii populare