Comunicate de Afaceri

Descopera Noul Touareg Style de la Scorpion

Sistem de navigatie \"RNS 850\"
Cu sistemul inovativ de navigatie \"RNS 850\" vi se deschid toate drumurile. Alaturi de hard-disk-ul integrat de 60-GB pentru memorarea datelor de navigatie si cei 18 GB pentru muzica in format MP3, MP4 si WMA, dispune de doua cititoare de card SDHC, fiecare pentru cate 32 GB, de unitate DVD, precum si de display color TFT in format 16:9 si cu mod 3-D prin intermediul 3-D City Model. Astfel distractia este asigurata chiar si atunci cand masina nu ruleaza.

Faruri Bi-Xenon cu iluminare dinamica si instalatie spalare faruri.
Veti beneficia de un plus de vizibilitate oferit cu farurile cu xenon cu functie Cornering si remarcabilele lumini de drum permanent cu LED.

Motorizare eficienta ce iti ofera dinamica si consum redus de carburant.
Noul Touareg Style este echipat cu motorul V6 TDI cu BlueMotion Technology ce produce 176 kW (240 CP). Dotat cu tractiune integrala permanenta\"4MOTION\", infrunta orice teren. Prima cutie automata de viteze cu 8 trepte si cu Tiptronic, precum si inovatorul sistem start-stop cu recuperarea energiei de franare, asigura un consum deosebit de redus de carburant, in colaborare cu alte sisteme ale tehnologiei de ultima generatie BlueMotion.

Pachet de design.
Pachetul de design \"Chrome & Style\" pune accente stralucitoare: Cu tevi de esapament cromate si dreptunghiulare. Cu ornamente cromate la parguri si la geamurile laterale. Protectie cromata pe marginea portbagajului pentru incarcarea bagajelor. Prag interior cromat la usi. Rama si lamele cromate la gurile de aerisire.

Cutie automata de viteze cu 8 trepte.
Touareg va schimba de acum treptele de viteza cu ajutorul nou dezvoltatei cutii automate de viteze cu 8 trepte. Treptele sapte si opt sunt reglate ca Overdrive economic. Treapta a opta reduce rotatiile cu 34% comparativ cu treapta a sasea. Sistemul dinamic de transmisie adapteaza punctele de schimbare a treptelor in functie de stilul Dumneavoastra individual de condus. Multumita Tiptronic, puteti sa savurati simultan placerea de a conduce si sportivitatea unei cutii manuale.

Pachet piele.
Noul Touareg Style va avea grija in totalitate de confortul tau. Tapiteria si elementele de interior din piele iti vor oferi un nivel superior de confort.Sursa: Scorpion / Dan Stefan


Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare