Comunicate de Afaceri

Detailing-ul auto sau ingrijirea profesionala a oricarui autoturism

Autoturismul este unul dintre bunurile pe care atunci cand le achizitionezi esti constient, sau trebuie sa fii constient, de faptul ca isi va pierde din valoare imediat.

Cu alte cuvinte chiar si pentru o masina pe care ai luat-o de noua in 1-2 ani vei putea sa o revinzi la un pret de aproape jumatate fata de pretul initial. Insa trebuie sa stii ca valoarea unui autoturism poate fi pastrata mult mai sus prin ingrijirea atenta a acestuia. Dincolo de ingrijirea si curatarea pe care o poti face pe cont propriu, exista si posibilitatea de a apela la serviciile de detailing auto.

Ce presupune detailing-ul auto?

In Romania termenul de detailing auto este destul de recent aparut pe piata serviciilor auto. In principiu vorbim despre anumite proceduri care vizeaza curatarea si ingrijirea autoturismului atat la exterior, cat si la interior.

Insa spre deosebire de clasicele ateliere de cosmetica auto unde curatarea autoturismului se facea intr-un mod superficial si de catre persoane care aveau foarte putine cunostinte referitoare la materialele folosite pentru curatarea autoturismului, detailing-ul auto presupune curatarea cu o foarte mare minutiozitate a fiecarui detaliu apartinand autoturismului, atat la interior, cat si la exterior.

Mai mult, fiecare procedeu din cadrul serviciilor de detailing auto este realizat de o echipa de oameni profesionisti si care stiu exact care sunt materialele si solutiile optime pentru fiecare tip de vopsea auto, pentru fiecare tip de tapiterie interioara sau pentru fiecare tip de accesorii care se regasesc pe autoturism. In acest sens detailing-ul auto apeleaza doar la produse dedicate pentru protectia autoturismului tau si asigura o lucrare de durata.

Detailing-ul auto executat de profesionisti

Detailing-ul auto implica curatarea cu minutiozitate a interiorului si a exteriorului autoturismului. Pentru partea de exterior vei beneficia de curatarea atenta a vopselei autoturismului, curatarea geamurilor, dar si de curatarea anvelopelor si a rotilor.

In final autoturismul tau trebuie sa straluceasca si aceasta stralucire trebuie sa dureze timp indelungat. Procesele folosite pentru exterior implica curatarea vopselei, lustruirea acesteia si aplicarea de solutii de protectie. In vederea acestor proceduri se folosesc atat solutii si substante profesionale, cat si diferite aplicatoare si lavete speciale pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Detailing-ul interior are in vedere curatarea interiorului autoturismului folosind de asemenea produse profesionale sub forma de detergent lichid sau sub forma de detergent de curatare cu aburi. Curatarea interiorului autoturismului tau presupune doar igienizarea intregului spatiu, fara reparatii sau revopsirea elementelor din interior.

Vei beneficia astfel de aceste proceduri executate de echipe instruite in utilizarea solutiilor si a echipamentelor dedicate detailing-ului auto astfel incat autoturismul tau va fi perfect curatat atat la interior, cat si la exterior.

Detailing-ul auto asigura prelungirea duratei de folosinta a autoturismelor, posibilitatea de revanzare a acestora la preturi mai bune, dar si un mediu mai sanatos pentru tine si familia ta. Atunci cand iei decizia de a apela la o firma ce ofera servicii de detailing auto este important sa te asiguri ca firma respectiva are experienta in aceste servicii, beneficiaza de o reputatie buna in randul clientilor si ofera profesionalism si seriozitate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare