Comunicate de Afaceri

diverse informatii despre scuturile de motor marca Toyota Auris

Modelul Auris este poate cel mai bine vandut model al brandului Toyota. Asta pentru ca este o masina de dimensiune medie si este accesibila din punct de vedere al pretului. Pentru multi este masina potrivita atat pentru oras, dar si pentru excursiile in afara orasului. Totusi, pentru a pastra aceasta masina in siguranta este nevoie de un scut de motor Toyota Auris. Avand acest scut, masina dumneavoastra va fi protejata pe drumurile accidentate, cu denivelari sau cu foarte multe gropi.

In cazul in care va ganditi sa achizitionati un astfel de scut de motor marca Toyota Auris aveti de ales intre doua variante. Prima este aceea a unui scut confectionat din plastic. Aceasta este cea mai des intalnita varianta fiind si cea mai ieftina, pretul fiind in jur de 150 de lei. Scutul protejeaza masina in cazul unor lovituri minore sau a unor zgarieturi. Per total, scutul de motor confectionat din plastic este o buna varianta, dar ar putea sa se fisureze in cazul unui impact mai puternic si in acel moment este nevoie sa il inlocuiti. Pentru astfel de situatii este nevoie de un scut de otel de 2-3 milimetri. Acesta este mai scump, dar va oferi o protectie mai mare motorului, a cutiei de viteze si a baii de ulei. Un astfel de scut metalic costa in jur de 300-400 de lei. Daca accesati linkul: https://www.auto-hak.ro/scut-motor-metalic/toyota/auris.html puteti achizitiona un scut de motor Toyota model Auris la doar 285 de lei.

Din punct de vedere al montajului, scutul de motor Toyota Auris poate fi montat chiar de dumneavoastra in propriul garaj asta pentru ca lucrarea se face destul de usor. In cazul in care doriti ca montarea sa fie realizata intr-un mod profesionist, puteti merge intr-un service autorizat, timpul montajului fiind destul de mic, la fel ca si pretul. Este recomandat sa alegeti totusi a doua varianta.

In concluzie, scutul de motor te poate feri de unele probleme destul de neplacute atunci cand parcurgeti un drum denivelat, cu gropi si pietre. Avand in scut de protectie, motorul masinii, dar si baia de ulei, sunt ferite de lovituri destul de periculoase.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare