Comunicate de Afaceri

Hyundai Auto Romania introduce garantia transferabila de 5 ani pentru intreaga sa gama

Odata cu introducerea in gama a modelului Hyundai ix35, in primavara anului 2010, Hyundai Auto Romania a prezentat si cel mai eficient pachet servicii post-vanzare al pietei: 5 Year Triple Care. Acesta inglobeaza 5 ani garantie internationala, transferabila si fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera cu acoperire europeana si 5 ani de verificari tehnice gratuite. Serviciul Hyundai 5 Year Triple Care, extrem de apreciat de catre beneficiarii directi, a fost introdus ulterior si pentru noile modele i30 facelift si ix20.

Popularitatea serviciului a atras dupa sine decizia de revizuire a politicii de garantie extinsa Hyundai in Romania si introducerea garantiei transferabile in limita a 5 ani de utilizare si pentru restul gamei. Toate autovehiculele noi comercializate incepand cu data de 15 ianuarie 2011 vor beneficia de 5 ani garantie transferabila, in functie de model: prin pachetul 5 Year Triple Care aferent modelelor ix20, ix35 si i30 facelift sau prin sistemul de 3 ani garantie standard producator la care se adauga 2 ani garantie extinsa, in limita a 100.000 kilometri, pusa la dispozitia clientului de catre importator.

Dragos Magdalina – Director Executiv al Hyundai Auto Romania – a declarat: “Noile conditii de garantie Hyundai vin in sprijinul clientilor nostri prin cresterea valorii reziduale a autovehiculului odata cu introducerea garantiei transferabile. Esenta acestei actiuni sta in furnizarea unor servicii realmente utile clientilor nostri, care sa maximizeze beneficiile de utilizare a autovehiculelor marca Hyundai.”

Vehiculele Hyundai comercializate pana la data de 15 ianuarie 2011 raman sub incidenta conditiilor de garantie valabile la momentul achizitionarii, specificate in contractul de vanzare-cumparare auto.Sursa: Hyundai Auto Romania / TiriacAuto Focsani

Despre TiriacAuto Focsani

In luna aprilie a anului 2007 dealer-ul Mega Motors a inceput comercializarea autovehiculelor Hyundai in primul showroom situat in Focsani, judetul Vrancea.
In martie 2008 s-a alaturat grupului TiriacAuto, asociere care a atras dupa sine si o serie de alte dezvoltari ce tin de serviciile oferite si de spatiul in care isi desfasoara activitatea, care trebuie sa respecte cu strictete standardul producatorului Hyundai Motors Company.
Portofoliul de servicii al companiei TiriacAuto Focsani este diversificat si gandit in asa fel incat sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, atat prin servicii pre-vanzare cum ar fi gasirea celei mai bune oferte de finantare, cat si prin serviciile post-vanzare, cum ar fi service, garantie, piese de schimb si asistenta rutiera.
Showroom-ul TiriacAuto Focsani este situate in Calea Moldovei nr.31 si este deschis zilnic, de luni pina vineri, intre orele 08:00-18:00 si sambata intre orele 08:00-13:00.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la numarul de telefon 0237/212.340.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare