Comunicate de Afaceri

Hyundai finalizeaza dezvoltarea noului autovehicul electric cu celule de hidrogen ix35 (FCEV)

Hyundai Motor Company a finalizat dezvoltarea urmatoarei generatii de autovehicule electrice cu celule de hidrogen: modelul electric ix35 FCEV. Testarea sa va incepe anul urmator, iar productia in serie este programata pentru anul 2015.

A treia generatie de autovehicule electrice cu celule de combustibil Hyundai este prevazuta cu un sistem de celule de combustibil de 100 de kilowati si doua rezervoare de hidrogen (700MB). Datorita consumului de 1 litru la 31 de kilometri, SUV-ul poate parcurge 650 de kilometri cu o singura incarcare, o autonomie egala cu cea a unui autovehicul alimentat cu benzina. Autovehiculul poate porni la temperaturi de pana la -25 grade Celsius.

Autonomia autovehiculului ix35 FCEV este cu 55% mai mare decat cea a celei de-a doua generatii Tucson FCEV, autovehicul limitat la o autonomie de 370 kilometri asigurați de o singura incarcare. Noul model are un consum de un litru la 31 de kilometri, o imbunatatire cu 15% fata de versiunea anterioara.

Mai mult de 95% dintre componentele importante ale autovehiculului ix35 FCEV sunt fabricate utilizand tehnologii coreene, printr-o stransa colaborare cu aproximativ 120 de producatori locali de componente auto. Dimensiunile componentelor voluminoase ale sistemului de celule de combustibil au fost reduse in vederea scaderii volumului total al motorului pana la cel al motoarelor pe conventionale benzina.


Hyundai participa la evenimentul Hydrogen Road Tour, organizat de catre Departamentul pentru Energie al S.U.A. Autovehiculele Hyundai alimentate cu hidrogen au parcurs pana in prezent mai mult de 2 milioane de kilometri. Hyundai a planificat producția unui numar limitat de autovehicule ix35 FCEV in 2012 si demararea productie de serie in 2015. Hyundai a prezentat deja o versiune „cutaway” a autovehiculului ix35 FCEV la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie.Sursa: Hyundai Auto RomaniaDespre TiriacAuto Focsani

In luna aprilie a anului 2007 dealer-ul Mega Motors a inceput comercializarea autovehiculelor Hyundai in primul showroom situat in Focsani, judetul Vrancea.
In martie 2008 s-a alaturat grupului TiriacAuto, asociere care a atras dupa sine si o serie de alte dezvoltari ce tin de serviciile oferite si de spatiul in care isi desfasoara activitatea, care trebuie sa respecte cu strictete standardul producatorului Hyundai Motors Company.
Portofoliul de servicii al companiei TiriacAuto Focsani este diversificat si gandit in asa fel incat sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, atat prin servicii pre-vanzare cum ar fi gasirea celei mai bune oferte de finantare, cat si prin serviciile post-vanzare, cum ar fi service, garantie, piese de schimb si asistenta rutiera.
Showroom-ul TiriacAuto Focsani este situate in Calea Moldovei nr.31 si este deschis zilnic, de luni pina vineri, intre orele 08:00-18:00 si sambata intre orele 08:00-13:00.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la numarul de telefon 0237/212.340.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare