Comunicate de Afaceri

Hyundai semneaza parteneriatul cu Vodafone in vederea dezvoltarii tehnologiilor de comunicare dedicate clientilor auto europeni

Hyundai Motor Group a incheiat un parteneriat cu Vodafone Global Enterprise, sucursala Vodafone responsabila cu serviciile de comunicare la nivel multinational, cu scopul de a explora oportunitatile de dezvoltare a sistemelor de comunicare in Europa. Colaborarea, semnata in cursul zilei de 28 februarie, va consolida pozitia Hyundai ca furnizor de autovehicule cu un grad ridicat de tehnologizare IT si va atrage un public tot mai larg catre marca auto.

In cadrul parteneriatului, Hyundai isi va indrepta atentia catre dezvoltarea sistemelor IT pentru autovehicule, pe baza retelei de comunicare Vodafone operationale la nivel european. Parteneriatul va livra solutii IT orientate catre necesitatile posesorilor auto.

“Prin colaborarea cu renumitul operator de telefonie Vodafone, Hyundai Motor Group are ca scop dezvoltarea de servicii IT superioare, destinate modelelor Hyundai comercializate la nivel european. Actiunea reprezinta inca un pas in vederea pozitionarii Hyundai in topul constructorilor auto pe batranul continent,” a declarat vice-presedintele Hyundai Motor, Lee Hyun-Soon.

“Reteaua Vodafone de inalta performanta si solutiile sale de gestionare a conexiunilor wireless la nivel mondial reprezinta atuul nostru perfect in suportul adus catre Hyundai Motor Group pentru dezvoltarea de noi servicii si sisteme de comunicare,” a declarat Nick Jeffery, CEO Vodafone Global Enterprise. “Aceasta colaborare va livra o experienta de calitate superioara soferilor europeni.”

Hyundai a intordus sistemul BlueLink® cu ocazia Salonului de Servicii Electronice (CES) desfasurat anul acesta la Las Vegas, prezentand aceasta tehnologie informatica avansata, dedicata modelelor sale.
Sursa: Hyundai Auto Romania / TiriacAuto Focsani

Despre TiriacAuto Focsani

In luna aprilie a anului 2007 dealer-ul Mega Motors a inceput comercializarea autovehiculelor Hyundai in primul showroom situat in Focsani, judetul Vrancea.
In martie 2008 s-a alaturat grupului TiriacAuto, asociere care a atras dupa sine si o serie de alte dezvoltari ce tin de serviciile oferite si de spatiul in care isi desfasoara activitatea, care trebuie sa respecte cu strictete standardul producatorului Hyundai Motors Company.
Portofoliul de servicii al companiei TiriacAuto Focsani este diversificat si gandit in asa fel incat sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, atat prin servicii pre-vanzare cum ar fi gasirea celei mai bune oferte de finantare, cat si prin serviciile post-vanzare, cum ar fi service, garantie, piese de schimb si asistenta rutiera.
Showroom-ul TiriacAuto Focsani este situate in Calea Moldovei nr.31 si este deschis zilnic, de luni pina vineri, intre orele 08:00-18:00 si sambata intre orele 08:00-13:00.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la numarul de telefon 0237/212.340.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare