Comunicate de Afaceri

Iata cum un pachet de servicii de inchirieri masini de inalta calitate poate face diferenta!

Incepem sa ne aliniem la standardele vest-europene, iar acest lucru nu presupune numai locuri de munca bine platite si accesul la produse de calitate, ci si servicii oferite cu simtul raspunderii. Astfel, din moment ce Bucurestiul, Clujul si alte cateva orase mari ale tarii sunt tot mai prezente pe harta turistica a Europei, serviciile de care au nevoie respectivii turisti trebuie sa fie de calitate, nicicum mai prejos decat cele cu care acestia sunt obisnuiti. In plus, numeroasele companii internationale care-si au sediul in tara noastra si diversele evenimente din lumea business aduc aici, in interes profesional, tot mai multe persoane.

Atunci cand avionul cu care ai calatorit aterizeaza pe unul dintre marile aeroporturi ale Romaniei, optiunile tale in ceea ce priveste transportul pana in oras si calatoriile pe care trebuie sa le faci pe durata sederii sunt limitate. Astfel, poti alege serviciile de taximetrie, insa nu vei putea estima niciodata costurile finale, iar la finalul vizitei tale in oras exista sansa de a constata ca ai cheltuit foarte mult pe plimbarile cu taxiul. O alta varianta disponibila este sa apelezi la transportul public, insa acest serviciu vital pentru orasele mari a ramas, din pacate, cu mult in urma nevoilor actuale.

Pentru a avea parte de cele mai bune conditii de transport, FocusRent, companie cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri masini din Bucuresti, Otopeni si Cluj, iti pune la dispozitie o multitudine de beneficii si pachete de servicii care satisfac atat nevoile persoanelor fizice, cat si pe cele ale companiilor si firmelor. Iata cateva avantaje pe care le poti avea daca alegi oferta de inchirieri masini de la FocusRent:

1. Transparenta preturilor. Multe firme de inchirieri masini de pe piata din Romania aleg sa afiseze un pret mai mic decat cel real pentru serviciile pe care le ofera, astfel incat clientul sa fie atras de sumele aparent mici si sa semneze contractul. Din pacate, in momentul achitarii serviciilor respective, suma finala depaseste aproximarea clientului, fiindca au fost adaugate toate taxele si asigurarile auto. Pentru a nu avea surprize de acest gen, FocusRent afiseaza pe site pretul final (ce include RCA, full Casco si rovinieta).

2. Parc auto diversificat. Nevoile tale sunt specifice, astfel incat compania de inchirieri masini la care apelezi trebuie sa fie pregatita sa-ti ofere exact solutia de transport care ti se potriveste. Fie ca doresti un autoturism din clasa economy, fie ca vrei un microbuz sau un SUV, FocusRent iti poate pune la dispozitie mai multe modele auto din aceeasi clasa.

3. Pachete variate de servicii. Pe langa ofertele de inchirieri masini pe termen scurt, adresate persoanelor fizice, aceasta companie mai pune la dispozitia clientilor si un pachet de inchirieri masini de lunga durata, oferind firmelor si companiilor multiple beneficii financiare si fiscale.

4. Autovehicule noi si sigure. Toate automobilele incluse in oferta companiei de inchirieri masini FocusRent din fiecare locatie sunt mai noi de 5 ani, au toate reviziile tehnice facute la zi si sunt supuse unor inspectii tehnice riguroase inainte de a-ti fi livrate.

5. Promptitudine si eficienta. Fiindca nevoia ta de transport este una stringenta atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri masini, eficienta si promptitudinea sunt extrem de importante. Astfel, in cazul in care alegi oferta FocusRent, vei sti ca autoturismul rezervat va fi livrat in cel mult 3 ore de la momentul confirmarii rezervarii (proces ce dureaza 5 minute). In caz de avarie, call-center-ul disponibil 24/7 va prelua problema, iar masina avariata va fi inlocuita gratuit in maximum 5 ore.

Asadar, daca obiectivele profesionale sau motivele personale te aduc in Cluj, Bucuresti sau Otopeni, alege oferta de inchirieri masini de la FocusRent pentru a te bucura de cele mai eficiente servicii de transport si cele mai bune conditii de calatorie.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: FocusRent

Comentarii

Cauta

Categorii populare