Comunicate de Afaceri

Inchirieri auto pentru vacante reusite prin Rent-a-car-otopeni.ro

Marea majoritate aleg ca mijloc de transport avionul, acesta fiind unul din cele mai rapide mijloace de deplasare cand ai de parcurs un numar foarte mare de km. Insa cand aterizezi in aeroportul din Otopeni de aici va trebuii sa pleci catre destinatie. Ai la dispozitie o multime de variante pe care te poti baza, taxiuri mijloace de transport in comun, langa aeroport exista chiar si trenul. Toate acestea pot fi de fiecare data extreme de anevoioase si nu te pot ajuta sa te deplasezi rapid catre destinatie. In acest fel cel mai bine te pot ajuta serviciile de inchirieri auto din Bucuresti sau din aeroportul Otopeni pe care ti le pun la dispozitie multe firme, printre acestea se remarca cu servicii excelente cei de la Inchirieri Auto Rent-a-car-otopeni.ro

Flota de masini este una extreme de diversificata, modele pentru toate buzunarele atat din gama economica preferata in special de cei cu un buget minim cat si de masini din gama d elux destinate clientilor extreme de pretentiosi sau oamenilor de afaceri. Pretul este unul extreme de diversificat, accesibil oricui, avanad in vedere cererea tot mai mare pentru clasa economica veti putea sa inchiriati masini si cu 12 euro pe zi. Garantia este de asemenea un factor demn de luat in calcul, la Rent-a-car-otopeni.ro valoarea acesteia este de numai 100 de euro pentru masinile economice. Daca nu doriti sa o achitati nu este problema, ei va ofera posibilitatea intocmirii unei polite de asigurare scdw care va inlatura raspunderea dumneavoastra indifferent de dauna produsa autoturismului. Asigurarile casco si rca sunt si ele aflate in pret, asadar vei avea parte de confort si de siguranta la volanuul masinii daca alegeti serviciul de inchirieri auto de la ei. Pe langa asta compania va pune la dispozitie o serie de avantaje pe care nu le veti gasi la toate companiile din acest domeniu al inchirierilor auto.

Pretul – probabil ca cel mai important aspect in alegerea unui produs sau a unui serviciu este cel reprezentat de pret, la ei veti gasi unul din cele mai mici tarife de pe piata de profil, de exemplu pentru o perioada de 4 ile la inchirierea unei masini economice va trebuii sa achitati o suma de doar 80 de euro. Chiar si modelele de lux comparative cu alte firme de profil au un pret cat se poate de bun. Avand in vedere faptul ca este extreme de important clientul, acesta va beneficia de fiecare data de bonusuri la urmatoarele inchirieri.

Experienta in domeniu – cu siguranta atunci cand doresti sa apelezi la serviciile de inchirieri auto experienta este un factor cat se poate de important de care vei tine seama, Rent-a-car-otopeni.ro are o vasta vechime pe acest domeniu de activitate, este una din primele companii care au aparut pe piata de inchirieri auto din Bucuresti si din aeroportul Otopeni. Se remarca intotdeauna cu servicii extraordinare cu oferte care depasesc cu mult concurenta.

Flota diversificata – societatea iti pune la dispozitie o flota extreme de variata de masini, poti allege din peste 100 de modele, toate au un an nou de fabricatie si sunt extreme de bine intretinute, acestea vor raspunde si celor mai exigente solicitari in domeniu. Orice gama doresti la ei vei gasi rezolvarea problemelor tale de transport. De la masini low cost si pana la Mercedes sau chiar Bmw

Inchirieri pe termen lung – pentru cei interesati agentia va pune la dispozitie si inchirieri auto pe termen lung dar si mediu, companiile din capital pot gasi sprijin si pot conta de fiecare data pe Rent-a-car-otopeni.ro pentru inchirierea unei masini pe termen lung. Mentenanta autoturismelor le va revenii lor asadar nu va trebuii sa va faceti griji in aceasta privinta, tot ce trebuie sa faceti este sa va bucurati de masinile pe care le-ati inchiriat.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atlass Automotive Rapid

Comentarii

Cauta

Categorii populare