Comunicate de Afaceri

Inchirieri autocare- cel mai bun serviciu din industrie !

Cu o vasta experienta de planificare excursii pentru persoane fizice si grupuri suntem experti in furnizarea de solutii inovatoare de calatorie de grup. Operand o flota de peste 50 de autocare de lux, colaboram indeaproape cu calatorii individuali, liderii de grup, agentii de voiaj si operatorii de turism pentru a va ajuta cu nevoile de calatorie in grup, atat mari, cat si mici.

Suntem dedicati valorilor noastre de inovare, siguranta, profesionalism, mandrie si distractie, pe masura ce ne straduim sa depasim asteptarile clientilor nostri. Este cu adevarat cel mai lipsit de griji mod de a calatori.

Indiferent daca va inchiriati un autobuz pentru transferul de la aeroport, transportul in echipa, grupul corporativ sau un eveniment special, calatorind cu firma noastra de inchirieri autocare asigura o experienta confortabila, sigura si fara griji.

Autocarele noastre de lux sunt disponibile pentru inchiriere pentru toate nevoile dvs. de calatorie in grup. Fie ca aveti nevoie de un serviciu de inchiriere de autobuz pentru un serviciu pentru oaspeti de nunta, transport de echipa sau un eveniment, va oferim servicii de transport in conditii de siguranta fara probleme. Unele dintre serviciile noastre de autocare includ:

Transferuri de la aeroport

Excursii scolare

Echipe sportive

Nunti

Excursii in tara

Nu este nimic mai important pentru noi decat sa ne asiguram ca soferii nostri ofera pasagerilor nostri cea mai sigura metoda de transport posibil. Parcul nostru de peste 50 de autocare de lux este cel mai modern. Fiecare autocar este de asemenea echipat cu un telefon mobil pentru situatii de urgenta. Soferii nostri profesionisti, programele minutioase de intretinere preventiva si cel mai mic raport al pierderilor din industrie ne-au determinat sa fim cei mai bundi din domeniu.

Experienta noastra:

Suntem experti in asigurarea transportului nostru in conditii de siguranta, fara griji, motiv pentru care grupurile corporatiste, echipele sportive, scolile, intreprinderile si alte grupuri private prefera firma noastra de inchirieri autocare ca furnizor exclusiv de autocare pentru nevoile lor de calatorie in grup.

Ce face soferii nostri diferiti? Conducatorii nostri din industrie sunt instruiti ca soferi de turism. Acest lucru inseamna ca acestea ofera mai mult experientei dvs. decat doar livrarea dvs. de la punctul A la punctul B.

La cererea dumneavoastra, soferul dvs. va oferi orice informatie el sau ea poate, pe masura ce mergeti pe drum. Instruirea noastra practica pentru soferi include instructiuni intensive cu privire la modul de functionare in siguranta a soferilor nostri.

Programele noastre de intretinere preventiva:

La firma noastra de inchirieri autocare, suntem hotarati sa ne mentinem recordul de siguranta. Statia noastra are in echipa tehnicieni cu inalta calificare pentru a repara si mentine flota noastra. Este stabilit un program de intretinere preventiva programat regulat, ceea ce reduce foarte mult problemele pe sosea.

Asigurari:

Cand calatoriti la bordul unui mare autocar, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la riscurile de raspundere. Ca transportator responsabil, firma noastra de inchirieri autocare are grija ca, calatoria sa fie sigura si plina de placere !Asadar, pentru o calatorie minunata, alegeti firma noastra de inchirieri autocare!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bloomberg IT

Comentarii

Cauta

Categorii populare