Comunicate de Afaceri

Informatii despre carligele de remorcare Bosal

Recunoscute in intreaga lume, carligele de remorcare Bosal se remarca prin calitatea excelenta, fiind produse de una dintre firmele de renume in acest domeniu. Sunt intotdeauna excelente din punctul de vedere al calitatii.

Carligele de remorcare Bosal au un sistem demontabil

Carligele de remorcare Bosal dispune de un mecanism de inchidere automata, ceea ce le da mai multa siguranta. De asemenea, aceste crlige au si un sistem care le permite sa fie demontate, astfel incat sa poata fi verificate.

Montarea la masina a acestor carlige de remorcare Bonsal este foarte simpla si se poate face usor,fara sa fie nevoie de un mecanic auto. Ele vin la pachet cu instructiunile de folosire, ca sa te ajute sa le montezi. Astfel, poti monta aceste carlige cu mare usurinta cand trebuie sa pleci la drum si ai ceva de transportat intr-o remorca.

Carligele de remorcare Bosal, durabilitate din plin

Un astfel de carlig de remorcare tip Bosal este produs de grupul Bosal, care a fost infiintat in anul 1923, in orasul olandez Alkmaar.

Un carlig de remorcare Bosal are si certificat de garantie, care areo durata de un an. Un astfel de carlig de remorcare cantareste intre 13 si 38 de kilograme, in functie de modelul fabricat si de tipul de masina la care este utilizat. Ata inseamna ca poate sa tracteze o greutate de 2000-3500 de kilograme. Este excelent sa ai unul, in special daca ai o rulota si mergi in vacanta. Totodata, poti sa il folosesti si daca ai o remorca, mai ales daca trebuie sa cari mobila.

La fabricile Bosal care se afla in mai multe locuri din lume exista nu mai putin de 5 500 de angajati. Acestia lucreaza, mai exact, in 30 de fabrici si 18 centre de distributie.

Asadar, exista mii de persoane care se ocupa de fabricarea acestor carlige, oameni pentru care excelenta este pe primul loc. Acest tip de carlig de remorcare Bosal poate sa fie utilizat la mai multe marci de vehicule, de la Mercedes, pana la Volksagen. Multi soferi prefera aceste modele de carlig de remorcare, caci nu le fac probleme si sunt foarte durabile. Asadar, excelenta este pe primul plan! De aceea si noi iti recomandam aceste carlige, pe care le poti comanda online, un link bun ar fi urmatorul:
https://www.auto-hak.ro/carlig-remorcare-semidemontabil-bosal-chevrolet-matiz.html
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare