Comunicate de Afaceri

La ce trebuie sa fii atent atunci cand cumperi masini auto rulate: cele 4 elemente cheie

Masinile second hand sunt o optiune avantajoasa pentru adeptii brandurilor de lux, pentru ca au costuri mai scazute decat cele noi si pot fi cumparate rapid prin leasing auto.

Atentie! Specialistii iti recomanda ca atunci cand cumperi auto rulate sa fii extrem de atent la 4 aspecte esentiale. Afla despre ce este vorba si asigura-te ca vei alege inspirat si nu vei da gres la niciun capitol, prin investitia ta. Cea mai buna investitie o faci de la Auto-Leasing.

 

Istoricul complet al autoturismului

Chiar daca, din punct de vedere estetic, autoturismul te-a convins pe deplin, este foarte important sa iei in calcul orice eventuala defectiune tehnica. Pentru ca vorbim despre BMW, o marca de lux, costurile pentru reparatii ar putea creste semnificativ investitia pe care o vei face. Ca atare, asigura-te ca ai acces la toate informatiile despre istoricul masinii. Este absolut necesar sa te uiti atent in cartea tehnica auto si sa investighezi orice problema sau defectiune care a fost inregistrata. Spre deosebire de pietele clasice de masini, companiile specializate in comertul auto second hand sunt destul de serioase in aceasta privinta.

 

Numarul real de kilometri

Numarul de kilometri este direct proportional cu rata de depreciere a autoturismului. Cu cat acesta este mai mare, cu atat mai mult cresc sansele ca vehicului pe care il vei achizitiona sa necesite reparatii multiple si costisitoare. Din fericire, companiile specializate in industria auto second hand fac aceste verificari inainte ca masina sa ajunga in oferta de vanzare. Pentru a-ti garanta informatiile prezentate, anumite firme vin in intampinarea ta cu garantia service, oferita la orice achizitie. Cauta in mod special acest beneficiu si vei avea certitudinea unei investitii sigure si de durata. Kilometrajul scazut este un mare atuu.

 

Costurile de mentenanta

Daca nu ai in minte un anumit model de autoturism, asigura-te ca faci alegerea in mod inspirat, tinand cont si de costurile de mentenanta pe care le implica respectivul autoturism. In continuare, nu uita ca BMW este un brand auto de lux, iar anumite modele necesita sume semnificative pentru reglajele de rutina. Daca nu esti ferm convins de alegerea pe care urmeaza sa o faci, apeleaza la serviciile de suport tehnic gratuit, pe care le asigura anumite companii ce vand masini second hand. Expertii te vor ajuta sa iei decizia intr-un mod inspirat, dar si responsabil, oferindu-ti toate informatiile avizate de care ai nevoie.

 

Locul de unde cumperi sau mediul de achizitie

Locul de unde cumperi este important din toate punctele de vedere. Fiecare beneficiu din lista de mai sus depinde de compania cu care vei colabora. Din fericire, exista pe piata firme foarte serioase, care vin in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje. Daca vrei sa cumperi auto rulate, iti recomandam sa colaborezi cu Auto-leasing: auto-leasing.ro/masini-second-hand/.

Te vei bucura de beneficii superioare: de la garantie service oferita la orice tip de achizitie, pana la transparenta totala a informatiilor de care vei dispune. Ai suport tehnic gratuit, oferit de specialistii experimentati, instruiti in tot ceea ce inseamna gama de BMW auto rulate. Merita!

 

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare