Comunicate de Afaceri

La Neobat.ro gasesti baterii auto Varta ieftine, de cea mai buna calitate

Neobat va ofera consiliere de specialitate pentru bateriile auto Varta

Pentru ca dvs. sa beneficiati de cele mai bune baterii auto Varta (pe care le gasiti aici: https://www.neobat.ro/baterii-auto-varta/), care sa se potriveasca dotarii originale a masinii pentru care doriti sa achizitionati o noua baterie, specialistii Neobat ofera consiliere de specialitate gratuita. Astfel, nu riscati sa aveti nici cea mai mica nepotrivire intre bateria auto Varta si capacitatea cilindrica a motorului, regimul de exploatare al autovehiculului, combustibilul folosit de obicei si suma de bani pe care doriti sa o alocati acestei schimbari.

Cu Neobat te asiguri ca ai:

• Livrarea bateriei la locul pe care tu l-ai indicat. Acest lucru se face in maxim 60 de minute de la comanda, in Bucuresti si Ilfov.
• Instalatia electrica va fi verificata cu un tester autorizat.
• Echipa de specialist Neobat se va asigura ca montajul bateriei pe autoturism este facuta correct.
• Primiti garantia produsului si a lucrarii.

Ce beneficii ai cu bateriile auto Varta de la Neobat?

Pe langa faptul ca bateriile auto Varta ieftine de la Neobat respecta standardele calitatii, fara sa triseze nici macar putin, lista de avantaje sesizabile in mod direct este considerabila. In primul rand, bateriile Varta sunt proiectate pentru vehicule care nu au cerinte de alimentare complexe. Ele pot sa porneasca, fara probleme, chiar si la rece. Tehnologia moderna folosita la fabricarea bateriilor Varta garanteaza o durata de viata mai mare decat cea a bateriilor auto obisnuite. Conductivitatea optima este asigurata de grila unica. Reincarcarea bateriilor auto Varta de la Neobat se face foarte rapid, avand o putere de pornire inalta. Nu trebuie sa va ingrijorati in privinta coroziunii, pentru ca si aici bateriile Varta fac o treaba excelenta, avand o rezistenta uimitoare.

Neobat recomanda ca, in cazul in care observati ca electromotorul se invarte greu, durata de pornire a motorului este mare, bateria s-a umflat, simtiti un miros de sulf puternic sau, pur si simplu, daca bateria are deja 3 ani de cand a fost instalata, sa verificati imediat instalatia electrica si sa inlocuiti bateria auto.

Pentru informatii complete, puteti intra pe site-ul magazinului. Aici, veti gasi si cele mai ieftine baterii auto Varta, la fel de calitative precum cele mai scumpe. Pentru orice intrebare sau solicitare, sunati la telefonul 0726 439 089 sau scrieti pe adresa de e-mail office@neobat.ro. Specialistii Neobat sunt acolo pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Daniela Barbu

Comentarii

Cauta

Categorii populare