Comunicate de Afaceri

Noua generatie Audi Q7, eleganta si eficienta.

Audi a lansat la inceputul lunii iulie noua generatie de modele Q7. Mai elegant, mai eficient si cu un nivel mai redus de emisii, Audi a imbunatatit si mai mult punctele forte ale modelului Q7, sporindu-i avantajele si facandu-l mai rafinat, mai elegant si mai eficient. Pretul de baza pentru modelul 3.0 TDI quattro este de 45.990 euro net, pentru modelul 3.0 TDI clean diesel quattro este de 47.915 euro net fiind scutit de taxa pe poluare, iar pretul versiunii de baza a modelului 3.6 FSI quattro este de 47.879 euro net.


Design
Audi Q7 este automobilul sportiv, confortabil, de inalta performanta, pentru agrement si afaceri. Este modelul Audi de mari dimensiuni pentru clientii care doresc un automobil cu care sa se poata deplasa catre orice destinatie, este spatios si flexibil, cu o sarcina utila ridicata si capacitate mare de tractare. Aceste caracteristici se reflecta clar in designul automobilului: vederea din profil cu linia coborata a geamului, linia arcuita a acoperisului si suprafetele puternic curbate ale caroseriei creeaza o silueta asemanatoare cu cea a unei versiuni coupe.

Spatiu interior generos
Audi Q7 are 509 centimetri lungime si un ampatament de 300 de centimetri. Modelul este prevazut cu un spatiu interior deosebit de generos, un volum de incarcare de pana la 2.035 de litri, precum si o flexibilitate extraordinara in ceea ce priveste organizarea spatiului. Clientul poate comanda un interior cu cinci, sase sau sapte locuri. Functia easy entry imbunatatita faciliteaza accesul la locurile din spate.


Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare