Comunicate de Afaceri

Noua Mazda3 a castigat concursul AutoBild Design Award

Mazda continua sa lanseze modele cu un design foarte atragator, fapt dovedit din nou recent, cand noua Mazda3 s-a clasat pe primul loc in concursul AutoBild Design Awards 2009, in categoria modelelor de clasa mica si compacta – cele mai mari si mai relevante segmente pentru piata europeana. Concursul a atras voturile a 200.000 de cititori din 27 de tari europene. Acestia au punctat designul exterior al modelelor intrate in concurs, in functie de clasele de marime. In cadrul AutoBild Design Awards 2009, in Romania, noua Mazda3 s-a pozitionat pe locul doi in segmentul modelelor mici si compacte.

Desi noua Mazda3 este o prezenta recenta in showroom-urile din Europa, participantii la vot au ales-o in numar foarte mare drept modelul cu cel mai placut design din segmentul compact. Mazda3 a fost votata pe primul loc in noua tari si a acumulat 43 de puncte, devansand VW Polo si VW Golf pozitionate pe locurile doi si trei.

Acest premiu este ultimul dintr-o serie dedicata design-ului, pe care Mazda Motor Corporation si-l adjudeca. In 2008, conceptul Mazda Kaan a castigat concursul “Motor Sports 2025” Design Challenge (la Salonul Auto de la Los Angeles) si prestigiosul Grand Prix du Design pentru linia de design Nagare. In 2007, design-ul mdelului Mazda Ryuga a castigat Louis Vuitton Classic Concept Award, iar in 2006 Mazda Senku a ocupat primul loc in cadrul Grand Prix du Design, fiind desemnat “Cel mai frumos model concept al anului”.

Daniel Amzar
Free Communication
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare