Comunicate de Afaceri

Noul Audi A1 - caracter sportiv si individualitate in clasa compactaAudi introduce in aceasta toamna o noua dimensiune in clasa compacta. Un model dinamic si de inalta calitate, cu o mare incarcatura emotionala si deosebit, care concentreaza toate virtutile marcii in mai putin de patru metri – un design plin de caracter, calitate fara compromisuri, tehnologii inovatoare si eficiente. Sasiul dinamic si motoarele puternice fac din noul A1 cel mai sportiv automobil din segmentul sau. Clientii modelului A1 locuiesc, in principal, in orase mari si, din acest motiv, doresc un automobil creat special pentru mediul urban.

Datorita dimensiunilor sale compacte, noul Audi A1 este foarte dinamic si agil in traficul aglomerat al oraselor, fiind extrem de potrivit pentru utilizarea zilnica. Interiorul noului Audi A1 este, de asemenea, sportiv si de inalta calitate. Clientii isi pot personaliza numeroasele detalii interioare, pentru a adapta automobilul gusturilor proprii. Cel mai nou model Audi are un portofoliu foarte cuprinzator de tehnologii avansate la bord; sistemul infotainment din dotarea acestuia stabileste noi standarde in cadrul segmentului. Modelul A1 este automobilul premium din clasa compacta – un Audi adevarat, desavarsit.

Noul Audi A1 stabileste noi standarde si in ceea ce priveste eficienta. Audi a pregatit pentru clientii sai o gama noua de motorizari, formata din patru propulsoare cu patru cilindri, doua motoare TDI si doua TFSI pe benzina, ce dezvolta o putere intre 63 kW (86 cp) si 90 kW (122 cp). Toate motoarele respecta principiul reducerii dimensiunilor, fiind prevazute cu turbocompresoare si beneficiind de un sistem de injectie directa de carburant. Toate versiunile modelului A1 impresioneaza prin consumul redus de carburant, avand valori ale ciclului standard situate intre 3,8 si 5,4 l/ 100 de km.

Motorul 1.6 TDI, care dezvolta o putere de 66 kW (90 cp) si este echipat cu transmisie manuala, emite numai 99 g CO2 / km. Toate motoarele sunt echipate cu un sistem de recuperare a energiei de franare, fiind cuplate la un sistem automat start-stop. Un sistem nou de gestionare a temperaturii, avand o pompa de apa conectata, contribuie la scaderea consumului de carburant al motorului 1.2 TFSI. La Audi, eficienta reprezinta intotdeauna inalta tehnologie. Modelul A1 este dotat cu transmisia S tronic cu sapte trepte de viteza. Transmisia cu dublu ambreiaj schimba treptele de viteza foarte rapid, confortabil si fara intreruperi detectabile ale puterii motorului.


Aceasta ofera, de asemenea, optiunea de schimbare a treptelor de viteza in modul manual, cu ajutorul padelelor de pe volan disponibile ca dotare optionala. Transmisia asigura o placere a conducerii de exceptie, reducand in acelasi timp si mai mult consumul de carburant, caracteristica specifica marcii Audi.

Va asteptam in showroomul Scorpion Focsani pentru a testa noul Audi A1.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare