Comunicate de Afaceri

Noul Caddy GP FurgonIndiferent ca aveti ca obiect de activitate renovarile interioare, curatenia la domiciliu, tamplaria, gradinaritul, serviciile de catering sau curieratul rapid – aveti alaturi un expert in orice domeniu. Fara multitudinea de nevoi si calitatea lipsita de compromisuri nu ar fi putut fi conceput un autovehicul comercial atat de versatil: noul Caddy® Furgon, un autovehicul ce ridica standardul in materie de calitate, spatiu inteligent creat si eficienta in raportul de putere si consum. Astfel, va sta la dispozitie un autovehicul pe care va puteti baza.

2 lungimi de ampatament, 15 culori exterioare, o infatisare inconfundabila.

Prima impresie conteaza foarte mult. De aceea, Caddy impresioneaza chiar de la prima vedere prin calitate, performanta si certitudinea unui pas inainte. Fiind un autovehicul Volkswagen greu de confundat, este un autovehicul de valoare, fiind caracterizat prin robustete si flexibilitate. In acest fel, Caddy Furgon, constituie datorita varietatii de optiuni disponibile o solutie reala pentru domeniul dumneavoastra de activitate. Doua lungimi de ampatament, o paleta generoasa de culori si de tapiterii de calitate transforma Caddy Furgon intr-un autovehicul conceput parca dupa cerintele dumneavoastra. Scopul este sa conduceti autovehiculul ce se potriveste cel mai bine activitatii dumeavoastra.


Maxim in materie de spatiu de incarcare.

De ce sa faceti compromisuri sau mai multe transporturi? Caddy Furgon sustine contrariul prin spatiul de incarcare generos, accesibil nu doar prin usile batante din spate ci si prin usa laterala culisanta cu o lungime de deschidere de 70 cm - cea mai mare deschidere in clasa lui Caddy. Stacheta este ridicata si de Caddy Maxi Furgon, care este dotat cu cea mai mare suprafata de incarcare din segment, volumul spatiului de incarcare ajungand pana la 4,7 ml.


Dinamice, dar in acelasi timp eficiente – motorizarile noului Caddy.

Indiferent de varianta de motorizare aleasa: Toate sistemele de propulsie ale noului Caddy Furgon se incadreaza in norma de poluare Euro 5 si au in comun un regim economic de functionare. Datorita tehnicii inovatoare s-a realizat o scadere a volumului cilindreelor fara a pierde din puterea motorului. O trecere in viteze fara intreruperi se poate realiza prin cele doua motoare echipate cu cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj(DSG). Optional, Caddy Furgon este disponibil cu tractiune integrala 4MOTION.


Noul Caddy cu tehnologie BlueMotion.

Motorul functioneaza doar cand este nevoie. Cu noul sistem Motor-Start-Stop din noul Caddy Furgon faceti economie de combustibil – mai ales in mediul urban unde ambuteiajele sunt parte din cotidian. Indata ce autovehiculul stationeaza si nu este cuplata o treapta de viteze, motorul este oprit automat. Sistemul Motor-Start-Stop nu este decat una dintre multele masuri luate prin tehnologia BlueMotion pentru reducerea consumului, a emisiilor si desigur a cheltuielilor.

Un loc de munca sigur.

Nu doar incarcatura, ci si dumneavoastra si colegii de lucru se afla in siguranta. Noul Caddy Furgon este echipat cu sisteme de siguranta precum sistemul electronic de stabilitate (ESP)*, sistem antiblocare roti la franare, airbag pentru sofer, si sase inele de ancorare a marfurilor in podeaua din spatiul de incarcare. Toate acestea sunt doar o selectie din dotarile standard. Optional, sunt disponibile faruri de ceata adaptive sau asistent la urcare in rampa.


Sursa: Scorpion / Dan StefanInca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare