Comunicate de Afaceri

Noul Caddy Life GP

Un autovehicul de familie trebuie sa fie unul de inalta calitate.

Si foarte spatios si desigur economic. Lista de cerinte poate deveni una fara sfarsit. Insa exact acest lucru l-au prevazut inginerii si designerii noului Caddy® cu variantele sale de echipare. Asadar nu doar infatisarea este tipica pentru un autovehicul marca Volkswagen. Ci si calitatea, eficienta sau flexibilitatea ridica stacheta. Toate acestea, intr-un autovehicul croit special pentru familia dumneavoastra.

Conceptul de scaune. Flexibilitate maxima.

Fiecare familie isi face planuri marete. Spatiul interior este pregatit pentru a face fata multor situatii. Pana la sapte locuri va stau la dispozitie. Primul rand de locuri se poate rabata si chiar scoate pentru a crea si mai mult spatiu. Dar si bancheta din ultimul rand se poate scoate cu usurinta. Mai mult spatiu ofera varianta cu ampatament lung, Caddy Maxi. La fel ca si varianta cu ampatament scurt, Caddy Maxi dispune de acelasi sistem flexibil in spatiul pasagerilor. Doua locuri si spatiu cat cuprinde? Sau spatiu pentru intreaga familie si jucariile celor mici? Noul Caddy este un autovehicul ce ofera o sumedenie de posibilitati pentru intreaga familie.

Mult confort – pentru pasageri mici si mari.

Fie ca este vorba de scaunul de sofer, de insotitor sau de copil: Noul Caddy ofera pasagerilor un mediu confortabil si spatios. Locuri comode cu tapiterii rezistente si de inalta calitate, o multime de spatii de depozitare bine gandite si o etansare excelenta a habitaclului ce tine zgomotul exterior departe de linistea interiorului masinii.

O calatorie relaxanta. Intr-un autovehicul sigur.

Pentru siguranta dumneavoastra Caddy este echipat cu cele mai noi sisteme de siguranta, astfel incat sofatul devine mai relaxant. De exemplu, sistemul electronic de stabilitate (ESP)*, dotare standard, ajuta la evitarea situatilor de accidente. Pe langa acest sistem, Caddy este echipat cu multe alte dotari de siguranta ce va protejeaza atat pe dumneavoastra cat si pasagerii.


Un autovehicul nou propulsat de motorizari noi.

Noile tehnologii in materie de propulsie sunt acum disponibile si pentru autovehiculul Caddy. Cu motoare turbo cu cilindree mai mici dar mai puternice decat tehnologia precedenta sau cutia de viteze automata cu dublu ambreiaj (DSG) aveti sub capota ultimele tehnologii de la Volkswagen. Motorizarile TSI benzina sau Diesel Common-Rail, cu care poate fi echipat noul Caddy, ridica standardul in materie de eficienta, confort si dinamism.

Noul Caddy cu tehnologie BlueMotion.

Indiferent de unde va va duce drumul, cu noul Caddy cu tehnologie BlueMotion veti avea o stare de confort la volan: Confortul ca tehnologia BlueMotion reduce consumul de combustibil si emisiiile de CO2 in atmosfera – fara a reduce din puterea motorului si bucuria de a conduce.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare