Comunicate de Afaceri

Noul Sharan, mare pana in cel mai mic detaliu

O prezenta incantatoare

Indiferent de perspectiva din care il admirati: Noul Sharan impresioneaza din toate punctele de vedere. Liniile armonioase si elementele marcante de design ii subliniaza caracterul individual. Si in interior veti fi imediat placut impresionat: Materialele de cea mai buna calitate si finisajele perfecte trezesc imediat dorinta de a urca la volan si de a porni pur si simplu la drum.

Un sentiment placut

Noul Sharan ofera bucurii de la un capat la celalalt. Alaturi de materialele de calitate si de finisajele excelente, se regasesc multe solutii cu valoare de reper pentru cotidianul auto. Dotarile optionale pentru confort, precum sistemul de climatizare “Climatronic” cu reglarea temperaturii pe 3 zone, sistemul de inchidere si pornire fara cheie „Keyless Access“, sistemele de radio-navigatie de inalta performanta si sistemul de sonorizare DYNAUDIO sunt doar cateva dovezi ale caracterului aparte al acestei masini, disponibila cu 5, 6 sau chiar cu 7 locuri.

Un concept inteligent

Noul Sharan impresioneaza prin oferta de spatiu fara egal, care poate fi utilizata dupa bunul plac si starea de spirit. Portbagajul cuprinde pana la 2.430 litri in cazul versiunii cu 5 locuri. Interiorul poate gazdui in conditii confortabile pana la 7 persoane. Si sa nu uitam variabilitate. Multumita functiei de rabatare “EasyFold”, sistemul de scaune individuale este transformat, in doar cateva minute si cu doar cateva miscari, intr-o podea plana. Hayonul care dispune optional de actionare electrica si usile glisante, care la cerere pot fi de asemenea echipate cu actionare electrica, permit accesul confortabil. Cel de-al treilea rand optional de scaune, poate fi accesat foarte usor cu ajutorul functiei „Easy Entry“.

O oferta complexa

Noul Sharan este un adevarat exemplu in ceea ce priveste progresul tehnic. Ofera siguranta, confort si placerea de a conduce la nivel maxim si exact in momentul oportun, multumita tehnologiei inteligente. Functia optionala de reglare adaptiva a sasiului DCC, sistemele optionale de asistenta inteligenta a soferului \"Light Assist\", \"Park Assist\" si \"Rear Assist\", precum si frana de parcare disponibila in standard, sunt doar trei exemple ale variatelor dotari disponibile.

O investitie cumpatata

Cu noul Sharan obtineti avantaje nete si in ceea ce priveste intretinerea: de exemplu, multumita motorizarilor cu BlueMotion Technology, carora le puteti oferi deplina Dumneavoastra incredere si care sunt caracterizate si prin consumul deosebit de redus. Cu motorizarea 2,0 l TDI (103 kW / 140 CP), noul Sharan a inregistrat chiar cea mai buna valoarea din lume la clasa sa in ceea ce priveste consumul, care este de doar 5,5 l/100 km (143 g/km CO2)! Incadrarea favorabila pentru taxe si asigurari este un alt aspect prin care va menajati bugetul.
Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare