Comunicate de Afaceri

Noul Touran, un prieten de nadejde

Mereu surprinzator

In interiorul modelului Touran, noile tapiterii si insertii cu aspect de otel inoxidabil confera un aspect modern si o delectare a simturilor. Versiunea de baza a liniei Touran Conceptline este innobilata de tapiteria design „Media“. Este disponibil in serie sistemul radio cu CD „RCD 300“ cu modul integrat pentru redarea fisierelor in format MP3.

Aspect elegant - putere remarcabila

La modelul Touran, puteti opta intre diferitele motorizari cu benzina si motorina. Gama de propulsoare pe benzina include motorul de 75 kW, cel TSI de 103 kW pana la modelul EcoFuel de 80 kW. Varianta diesel incepe cu 77 kW TDI, fiind posibila echiparea propulsoarelor diesel cu filtru de particule diesel DPF si cutie de viteze cu dublu ambreiaj DSG.

Oferta generoasa de spatiu

Cu un volum al portbagajului de pana la 1.989 litri, modelul Touran se remarca prin oferta generoasa de spatiu pentru exigentele individuale. Revolutionar in ceea ce priveste versatilitatea este sistemul inovator de scaune individuale disponibil la modelul Touran. Cele trei scaune dispuse unul langa altul din cel de-al doilea rand pot fi rabatate, impinse pe lungime si mutate transversal sau demontate foarte usor. Optional, modelul Touran poate fi prevazut cu un al treilea rand de scaune.


Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare