Comunicate de Afaceri

Noul Volkswagen Sharan, o noua dimensiune a spatiului

Deschidere si inchidere optimizate
Usile glisante late faciliteaza accesul, iar hayonul de mari dimensiuni usureaza incarcarea bagajelor. Aceste caracteristici pot fi optimizate chiar mai mult: Usile glisante si hayonul pot fi comandate si cu actionare electrica. In acest caz, din exterior se foloseste pur si simplu telecomanda cheii, iar din interior butonul de actionare. Astfel scapati de trantitul usilor celor mici, care sunt protejati de leziuni printr-un sistem care previne prinderea in usa.

Rabatare optimizata, in fata si in spate
Multumita functiei standard de rabatare „EasyFold“, scaunele celui de-al doilea si celui de-al treilea rand pot fi rabatate, formand astfel o suprafata mare si plana de incarcare, pe care au loc si obiectele voluminoase. Si daca trebuie sa transportati mai multe persoane? Cu sistemul de acces „Easy Entry“ pentru versiunile optionale cu 6 si 7 locuri, scaunele laterale ale celui de-al doilea rand pot fi foarte simplu rabatate si glisate spre fata. Astfel accesul la randul al treilea devine deosebit de comod.

Organizare optimizata
Pachetul de depozitare „Plus“ cu plase de fixare pentru portbagaj si cu spatii de depozitare in stanga si in dreapta spatiului inferior al celui de-al doilea rand de scaune, nu ofera numai mult spatiu, ci si masutele rabatabile de pe spatarele scaunelor fata, care vor bucura pasagerii. In plus, si suporturile de pahare din fata si din spate sunt foarte utile, la fel ca si recipientul detasabil pentru gunoi. Pachetul de depozitare „Plus“ este o dotare standard incepand cu nivelul de dotare Comfortline si poate fi comandat optional pentru echiparea Trendline.

Incarcare optimizata
Pachetul optional Cargo permite incarcarea in siguranta a obiectelor mari si mici, care vor ramane la locul lor chiar si atunci cand franati. Panoul despartitor din plasa creeaza separarea de siguranta intre spatiul pentru pasageri si cel pentru bagaje, iar pachetul complex de management al bagajelor asigura fixarea. Cu inelele de amarare, cele doua centuri de fixare, doua sine laterale de prindere si o plasa practica de fixare cu buzunare sunteti bine echipat pentru actiuni mai mici sau mai mari de transport.Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare