Comunicate de Afaceri

Oficial: start productie Noul Golf Cabrio in primavara 2011

David McAllister, ministrul Saxoniei Inferioare si presedintele Consiliului de Supraveghere Volkswagen, au vizitat fabrica Volkswagen din Osnabrück vineri, 29 octombrie 2010. Prof. Dr. Martin Winterkorn, presedintele consiliului de administratie al Volkswagen Aktiengesellschaft, l-a informat pe McAllister de pregatirile de start al productiei de Golf Cabrio in primavara anului 2011.
“De-a lungul deceniilor, unele dintre cele mai frumoase modele din lumea auto au parasit linia de asamblare din Osnabrück. Vom continua aceasta traditie incepand din 2011 cu noul Golf Cabrio”, a spus Winterkorn in timpul vizitei la fabrica. “Capacitatile si abilitatile de specialitate disponibile aici sunt foarte valoroase pentru grupul nostru. Vom crea un total de 1.800 de locuri de munca la Volkswagen Osnabrück pana la sfarsitul anului 2011. Osnabrück va ramane, prin urmare, o locatie a automobilelor de inalta performanta in alianta Grupului nostru.
Consiliul de administratie al Volkswagen Osnabrück a informat oaspetii despre activitatile desfasurate la fabrica. In afara de un tur de sala la atelierul de fabricare a caroseriei Golf Cabrio si la hala de asamblare, delegatia a efectuat o vizita la atelierul de formare, in care 75 ucenici efectueaza in prezent formarea lor profesionala. Programul a fost intregit de un tur al colectiei Osnabrück de modele unice ale Grupului, bogate in istorie si traditie.
Ministrul-presedinte al Saxoniei Inferioare – David McAllister a subliniat eforturile deosebite ale fostului ministru presedinte Christian Wulff pentru a sprijini Osnabrück ca o locatie de automobile . “Multi oameni au visat la Beetle Cabrio, la Karmann Ghia sau la Scirocco. Este minunat sa vezi aceasta traditie continuand acum si sa stii ca productia de automobile in Osnabrück are un viitor. Noul Golf Cabrio va fi o mare masina. Vasta experienta in constructii de Cabriolet, disponibila aici este valorificata. ”
Volkswagen Osnabrück a fost infiintata la inceputul anului 2010 pe domeniul fostului holding al companiei Karmann. Doar cu cateva zile in urma, Osnabrück Volkswagen a anuntat ca va integra dezvoltarea tehnica ale insolvabilei Wilhelm Karmann GmbH. Fabrica Osnabrück, cu forta de munca de peste 1000 oameni, va incepe productia de Golf Cabrio in primavara anului 2011.Sursa: Scorpion / Dan Stefan


Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare