Comunicate de Afaceri

Passat Variant, frumos si spatios

Imagine puternica
Aspectul de ansamblu, cu imaginea dinamica, simbolizeaza caracterul sportiv. Modelul Passat Variant este mai lat, are o imagine mai puternica in comparatie cu predecesorul sau si emana putere si suveranitate. Un aspect remarcabil. Si un automobil care respecta ceea ce promite prin aspect.

Silueta impresionanta
Partea frontala a modelului Passat Variant este conceputa perfect. Aspectul progresiv este nobil si grandios. Liniile expresive se intalnesc in zona inferioara a partii frontale si formeaza cadrul pentru grila de radiator impunatoare, cu insertii cromate.

Rotunjimii atractive
Elegantul Passat Variant Highline se remarca la prima vedere prin barele de acoperis argintii eloxate, rezervate exclusiv acestei versiuni. La celelalte variante de echipare, barele de acoperis negre disponibile in serie contribuie la imaginea sportiva si dinamica a modelului Passat Variant.

Imagine stralucitoare
Jantele si pneurile creeaza o impresie de durabilitate. Lumea se vede altfel cu jantele din aliaj usor de 16“ \"Milwaukee\" sau \"Monza\" cu pneuri de 215 sau jantele din aliaj usor de 17“ \"Macau\", \"Monte Carlo\" si \"Westwood\" cu pneuri late de 235.

Ambianta stilata
Perfectiunea detaliilor marcheaza interiorul modelului Passat Variant. Materialele nobile si insertiile decorative selectate cu atentie accentueaza atmosfera moderna, nobila. O atmosfera de lux, pe gustul dumneavoastra, este creata prin lemnul polisat de esenta selectionata de nuc sau de plop. Modelul Passat Variant Highline beneficiaza in serie de insertiile decorative din aluminiu periat.

Design stralucitor
O contributie decisiva la imaginea de ansamblu este asigurata de luminile de pozitie cu leduri cu o durata de viata impresionanta, care marcheaza zi si noapte designul inconfundabil al modelului Passat Variant. Permit identificarea de catre soferii autovehiculelor din spate si imbunatatesc astfel siguranta dumneavoastra.

Spate puternic
Partea posterioara bine definita imbina puterea si libertatea si subliniaza aspectul dinamic al modelului Passat Variant. Dimensiunile mari ale hayonului, prevazut cu insertii stilizate cromate, accentueaza dinamica suverana. Pe scurt: Si din spate, modelul Passat Variant se remarca prin aspectul sportiv, dar si elegant.Sursa: Scorpion / Dan StefanInca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare