Comunicate de Afaceri

Pentru calatorii fara griji foloseste un ulei de transmisie potrivit

Uleiul de transmisie este esențial pentru buna funcționare și durabilitatea transmisiei motocicletei. Are rolul de a lubrifia și de a reduce frecarea între componente, precum angrenajele, rulmenții și alte părți ale sistemului de transmisie. Alegerea unui ulei de transmisie potrivit este importantă pentru a asigura performanța și protecția adecvată a transmisiei motocicletei.

Există câteva variante de ulei de transmisie disponibile pe piață, cum ar fi:

  1. Ulei mineral: Aceasta este varianta tradițională de ulei de transmisie și este obținut din petrol brut. Uleiul mineral oferă o lubrifiere eficientă și o protecție adecvată pentru majoritatea motocicletelor, dar poate necesita schimburi mai frecvente.

  2. Ulei semisintetic: Aceasta este o combinație între ulei mineral și ulei sintetic. Uleiul semisintetic oferă o mai bună rezistență la temperaturi ridicate și o stabilitate mai bună în timp, comparativ cu uleiul mineral. Este o alegere comună pentru motocicletele de stradă și de performanță.

  3. Ulei sintetic: Acesta este un ulei de înaltă performanță, obținut prin procese chimice complexe. Uleiul sintetic oferă o lubrifiere excelentă, stabilitate termică superioară și rezistență la uzură. Este recomandat în special pentru motocicletele de performanță, sport sau off-road.

Pentru a alege uleiul potrivit pentru motocicleta dvs., consultați manualul de utilizare al motocicletei, deoarece acesta va specifica recomandările producătorului în ceea ce privește tipul și specificațiile uleiului de transmisie. De obicei, se menționează vâscozitatea (cum ar fi SAE 10W-40) și specificațiile (cum ar fi API, JASO).

Recomandarea specialistilor Unimotors ulei de transmisie Transoil!

Uleiul de transmisie Motul Transoil 10W40 este un ulei de transmisie destinat utilizării în cutiile de viteze ale motocicletelor. Iată câteva detalii tehnice despre acest produs:

  • Vâscozitate: 10W40. Aceasta reprezintă clasa de vâscozitate a uleiului și indică comportamentul său la temperaturi scăzute și ridicate. Numărul "10" indică vâscozitatea la temperaturi scăzute (startul la rece), iar numărul "40" indică vâscozitatea la temperaturi ridicate.

  • Recomandări: Uleiul de transmisie Motul Transoil 10W40 este recomandat pentru cutiile de viteze ale motocicletelor. Este potrivit pentru utilizarea într-o gamă largă de motociclete, inclusiv cele de stradă, off-road și sportive.

  • Specificații: Uleiul Transoil îndeplinește specificațiile API GL-4, care sunt asociate cu performanța adecvată în cutiile de viteze cu angrenaje elicoidale. Este important să verificați manualul de utilizare al motocicletei pentru a vă asigura că acest ulei corespunde specificațiilor recomandate de producător.

  • Volum: Produsul menționat pe site-ul respectiv are un volum de 1 litru. Asigurați-vă că achiziționați cantitatea potrivită pentru a satisface necesitățile de umplere ale cutiei de viteze a motocicletei.

Este întotdeauna recomandat să consultați manualul de utilizare al motocicletei și să urmați recomandările producătorului în ceea ce privește tipul și specificațiile uleiului de transmisie. Dacă aveți întrebări suplimentare sau îndoieli, puteți contacta și întreba producătorul sau distribuitorul uleiului pentru a obține clarificări.

Este important să respectați recomandările producătorului, deoarece utilizarea unui ulei nepotrivit poate afecta performanța și durabilitatea transmisiei. De asemenea, puteți consulta și recomandările unui mecanic calificat sau ale unui magazin specializat în motociclete pentru a obține sfaturi suplimentare în alegerea uleiului potrivit în funcție de marca și modelul motocicletei dvs.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Cauta

Categorii populare