Comunicate de Afaceri

Piese auto aftermarket sau din piese originale second hand - ce alegi pentru reparatia masinii

Acestia au renuntat usor usor sa mearga in targuri sau in magazinele specializate in piese auto si prefera sa se documenteze mai bine pe internet despre piesele sau masinile pe care le cumpara. Exista o controversa in ceea ce priveste piesele auto. Asadar, in momentul in care o piesa a masinii cedeaza, esti pus in situatia a de cumpara alta. Aici apare controversa. Unii sustin sa cumperi o piesa noua aftermarket, adica o piesa care nu este originala, dar care serveste scopului pentru care o cumperi.

Exista sanse foarte mici ca acea piesa sa nu se potriveasca. Mai exista alternativa de a cumpara piese originale second hand de la centrele de dezmembrari. Pentru multi soferi, piesele auto provenite din dezmembrari sunt adesea o optiune de mai buna calitate decat cele aftermarket, mai ales daca vorbim despre componente originale. Poti comanda piese second hand prin intermediul site-urilor de anunturi.

Cei care sustin ca piesele aftermarket sunt mai bune decat cele originale second hand sunt cei care nu au incredere intr-un produs deja folosit. Totusi este bine de stiut faptul ca piesele din parcurile de dezmembrari provin de pe masini scoase din circulatie care au fost rulate mai mult in vestul Europei, acolo unde masinile rezista mai bine datorita drumurilor de buna calitate si a faptului ca proprietarii sunt foarte atenti cu reviziile tehnice. De cele mai multe ori aceste piese second hand sunt aproape noi, iar clientul poate returna produsul in cazul in care nu este multumit de cum se comporta piesa pe care a cumparat-o.

In plus, o piesa originala se va potrivi 100% modelului masinii dumneavoastra spre deosebire de cele aftermarket, care in unele cazuri nu corespund cerintelor celor care le cumpara.

Piese auto din dezmembrari: http://www.pieseauto.ro/dezmembrari-auto
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare