Comunicate de Afaceri

Piesele pentru tractoare sunt mai ieftine daca provin din dezmembrari tractoare

Tractoarele sunt folosite in special in agricultura, pentru arat, si tocmai din acest motiv solicitarea pieselor de schimb este destul de mare.

Nu multi dintre cei care detin un tractor l-au cumparat nou. In acest caz, acestia sunt clienti ai unor parcuri de dezmembrari tractoare acolo unde gasesc la pret mai mic piese de schimb, care in mod normal sunt foarte scumpe si nu si le pot permite cei care au o mica afacere in agricultura.

In parcurile de dezmembrari tractoare se gasesc piese de la cei mai importanti producatori de tractoare, cum ar fi John Deere, Perkins, Case, Caterpillar, Komat'su si alte branduri importante. Printre piesele la mare cautare se numara picoanele, senilele de cauciuc, motoare, pompe de injectie sau turbosuflante.

Un alt avantaj foarte mare pe care il au cei care isi achizitioneaza piese de schimb din parcurile de dezmembrari tractoare este ca acolo gasesc o varietate destul de mare de produse. De cele mai multe ori, clientii parcurilor de dezmembrari tractoare se declara foarte multumiti de calitatea produselor. Acestea sunt pastrate in conditii foarte bune si sunt aproape la fel de bune ca cele noi. Calitatea foarte buna a pieselor se explica prin faptul ca acestea sunt recuperate de pe anumite autovehicule avariate, cu mentiunea ca se recupereaza piesele care nu au avut deloc de suferit. In acest fel piesele sunt impecabile, iar clientul pleaca acasa multumit.

Asadar, pentru posesorii de tractoare, parcurile de dezmembrari tractoare sunt o foarte buna solutie de a-si repara masina sau de a cumpara piese de schimb intr-un mod mai ieftin. In parcurile de dezmembrari veti gasi cu siguranta ceea ce cautati la un pret mult mai mic decat la magazinele producatorului.

Cititi mai multe aici: http://www.pieseauto.ro/cauta/dezmembrari tractoare/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare