Comunicate de Afaceri

Puncte forte Passat Variant: ergonomie si calitate

Valori durabile
Conceptul de executie mixta deosebit de exigent al caroseriei, din otel de rezistenta superioara , componentele cu forma rigida si constructia usoara bine profilata ofera avantaje pentru Passat Variant atat in ceea ce priveste siguranta, cat si comportamentul la vibratii. Prin rezistenta statica la torsiune, depaseste cu 57 de procente nivelul obtinut de cel mai bun predecesor si impune un nou standard pentru aceasta clasa.

Precizie cu forme desavarsite
Finisarea excelenta a caroseriei se vede, dar se si aude. Rosturile si interspatiile minime nu asigura doar un aspect impresionant, de caroserie turnata dintr-o bucata, Passat Variant se impune si prin acustica foarte placuta. Rezultate optime sunt obtinute si in ceea ce priveste zgomotul interior. Pentru caroseria zincata, dealerul dumneavoastra Volkswagen va ofera o garantie de 12 ani.

Detalii perfecte
Pentru a accentua distinctia modelului Passat Variant, chiar si in cadrele usilor se regaseste linia dinamica a designului exterior – un rafinament remarcabil. Un avantaj deosebit pentru confortul dumneavoastra este oferit de sudura cu raza laser de mare precizie. Astfel, decupajele usilor sunt vizibil mai mari, iar accesul la bordul modelului Passat Variant este mult mai comod.

Sportiv si versatil: cele patru propulsoare pe benzina
Patru motorizari diferite pe benzina sunt disponibile pentru Passat Variant: Propulsorul de 1,6 l cu 4 cilindri este disponibil in versiunea de 75 kW (102 CP). Noile motorizari TSI dezvolta 90 kW (122 CP) si 118 kW (160 CP). Un motor V6 FSI completeaza oferta pentru clasa superioara. Motorul de varf cu tractiune integrala 4MOTION dispune de o capacitate cilindrica de 3,2 l si propulseaza modelul Passat Variant catre clasa premium.
Puternic si cu un consum redus: cele trei motoare TDI
Fiecare dintre cele trei propulsoare diesel este utilizat pentru prima data pentru aceasta serie. Cu niveluri de putere de 77 kW (105 CP), 103 kW (140 CP) si 125 kW (170 CP). In mod suplimentar este disponibil propulsorul de 103 kW (140 CP), echipat la cerere cu tractiune integrala 4MOTION. Toate motoarele diesel sunt dotate in serie cu filtru de particule diesel.

Rentabilitate remarcabila
Passat Variant este un autovehicul pe care va puteti baza. Confortul oferit corespunde clasei premium, iar pretul este specific clasei medii. In ceea ce priveste consumul, atinge valori minime pentru clasa din care face parte, fiind un adevarat model.

Directie precisa
Programul electronic de stabilitate (ESP) disponibil in serie asigura impreuna cu alte sisteme de reglare a caroseriei, precum ABS, EBV, ASR si EDS, directia corecta. In situatii critice este redus la minim pericolul de derapare si este imbunatatita constanta fagasului. Rezultatul: beneficiati de o tinuta de drum optima in orice situatie. In mod suplimentar, asistenta de franare contribuie la o franare in siguranta.

Comportament de rulare inconfundabil
In comparatie cu alte concepte, axa spate multibrat ofera un nivel maxim de confort si stabilitate la rulare. Separarea dintre dinamica longitudinala si cea transversala garanteaza o rigiditate transversala ridicata si, prin aceasta, o dinamica si o siguranta optima de rulare. Elasticitatea longitudinala extrema garanteaza un confort de rulare remarcabil.

Tehnica avansata
Pe intuneric, cu ajutorul functiilor optionale \"Coming home\"- Funktion si \"Leaving home\" accesul la bordul masinii se realizeaza in siguranta. Prin intermediul telecomenzii se activeaza lumina de intalnire si lumina de interior pentru a ilumina zona din jurul masinii. Astfel, de exemplu drumul catre usa locuintei dumneavoastra este iluminat permanent.

Perspectiva dinamica
Farurile bi-xenon inteligente, disponibile optional, sunt prevazute cu lumina adaptiva dinamica si lumina de virajintegrata. Este garantata luminozitatea optima la nivelul carosabilului nu doar la efectuarea virajelor, ci si la schimbarea directiei de deplasare in intersectii si intersectii in T, precum si la efectuarea manevrelor. Un plus de siguranta in beneficiul dumneavoastra.

Informatii necesare
Prin intermediul afisajului multifunctional (disponibil in serie la versiunile Sportline si Highline), beneficiati in orice moment de toate informatiile importante, de exemplu durata deplasarii, consumul mediu si raza de actiune. Informatii suplimentare sunt oferite si de afisajul multifunctional „Plus“, care permite, printre altele, efectuarea urmatoarelor setari: deschiderea individuala a usilor, respectiv optiunea de inchidere confort, „functia Autolock“ de la o viteza de 15 km/h, activarea / dezactivarea semnalizatorului confort, precum si setari ale orei.Sursa: Scorpion / Dan Stefan
Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare