Comunicate de Afaceri

Rally for heroes se pregătește pentru „the final run” în august 2022

Cunoscutul eveniment auto Rally for Heroes și-a anunțat ultimul eveniment european de raliuri, după ce a susținut SSAFA în ultimii opt ani.

Rally for Heroes a strâns peste 470.000 de lire sterline pentru SSAFA din 2014 și speră că ultimul lor miting nu va dezamăgi, cu scopul de a strânge încă 140.000 de lire sterline pentru cea mai veche organizație de caritate militară națională cu trei servicii din Marea Britanie.

Mitingul va începe miercuri, 10 august, la Castelul Dover și se va încheia la Paris, fiecare cinci mile parcurse reprezentând viața unui militar sau a unei femei care a murit în timpul conflictului din Afganistan.
Aceasta înseamnă o călătorie totală dus-întors de 3.000 de mile prin Europa prin țări precum Germania, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Austria, Italia, Elveția și, în final, Franța, cu 120 de participanți la strângere de fonduri în 60 de mașini.

Mick Clark, organizatorul Rally for Heroes, a spus: „Am organizat un memorial în fiecare călătorie, amintindu-ne pe toți cei care și-au pierdut viața în Afganistan, ceea ce acționează ca un memento emoționant pentru noi toți de ce suntem acolo”.

La începutul acestui an, SSAFA a fost invitată să participe la „The Silver Gathering” de la circuitul de curse Silverstone, unde suporterii Rally for Heroes s-au bucurat de prezentări de la diverși membri ai echipei SSAFA, inclusiv Sir Andrew Gregory, CEO-ul SSAFA, care a vorbit despre faptul că sprijinul lor a fost atât de vital pentru Munca SSAFA.

De asemenea, au fost prezente Lisa Shattock, director de comunicare de marketing și Lizzie Rossiter, ofițer senior pentru evenimente, care au explicat cum vor fi sprijinite echipele Rally for Heroes în activitățile lor de conștientizare și strângere de fonduri. În plus, participanții la Rally for Heroes au auzit povestea emoționantă de la Gina Allsop, o beneficiară SSAFA, despre modul în care a fost ajutată de organizație de caritate și despre diferența pe care contribuțiile lor financiare ar aduce atâtor vieți.

Lisa Shattock a spus: „Deși vremea la Silverstone a fost umedă și vântoasă, acest lucru nu a diminuat entuziasmul acestui grup fantastic de strângeri de fonduri Rally for Heroes. Acest miting european trebuia să aibă loc inițial în august 2020, din cauza Covid, a fost amânați de mai multe ori, sunt atât de motivați și pasionați, nu numai pentru mașinile lor uimitoare de raliu și pentru acest eveniment unic, ci și angajați să strângă conștientizarea și fonduri pentru SSAFA. Suntem cu adevărat copleșiți de sprijinul lor și așteptăm cu nerăbdare să-i ajutăm să distrugă ținta lor de 140.000 de lire sterline anul acesta!”

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare