Comunicate de Afaceri

Rampe luminoase pentru a te face vazut si auzit in trafic

Printre produsele din categoria de sisteme de avertizare luminoasa si sonora care sunt folosite pentru a face acele masini si utilaje avand o utilizare speciala cat mai vizibile se numara si rampele luminoase. O rampa luminoasa poate fi de diferite marimi, de diferite culori si poate avea diferite tehnologii de functionare.

Prin urmare, exista astfel de modele de rampe luminoase pentru toate domeniile de activitate si tot ceea ce trebuie sa faci este sa respecti normele legislative in vigoare privind folosirea de astfel de sisteme de avertizare sonora si luminoasa, dar si sa gasesti acele tipuri de rampe potrivite pentru masinile sau utilajele pe care le folosesti in activitatea pe care o prestezi.

Calitate si fiabilitate in domeniul rampelor luminoase

Foarte multe modele de astfel de rampe luminoase pot fi gasite in oferta celor de la Malco Auto Truck Parts, aceasta fiind o firma cu aproape 15 ani de experienta in domeniul comercializarii diferitelor sisteme de avertizare luminoasa si acustica.Pentru ca fiecare client cauta sa gaseasca produse cat mai fiabile si de o calitate cat mai buna, la Malco ATP colaboram doar cu nume de top in domeniul acestor sisteme de avertizare luminoasa si sonora, nume precum Britax, Ecco sau Premier Hazard.

Fiecare dintre rampele luminoase existente in oferta celor de la Malco ATP vine cu o garantie de cel putin 2 ani, dar garantia poate ajunge si pana la 5 ani in functie de modelul ales. In functie de dimensiunea de care ai nevoie atunci cand vine vorba despre o rampa luminoasa, poti opta pentru un model avand 1000 de milimetri, dar si pentru un model avand 1370 de milimetri. Sistemul de prindere pentru rampele luminoase din oferta celor de la Malco ATP este prin intermediul a patru bolturi.

Malco ATP – Garantia calitatii si a profesionalismului

In momentul in care optezi pentru a achizitiona rampe luminoase de la Malco ATP ai certitudinea ca ai facut cea mai buna alegere din perspectiva calitatii acestor produse, dar si din perspectiva profesionalismului si a seriozitatii echipei care lucreaza pentru acest distribuitor de astfel de sisteme de avertizare luminoasa si sonora. Malco ATP este o firma certificata ISO9001, aceasta certificare reprezentand garantia calitatii.

De asemenea, la Malco ATP orice client beneficiaza de asistenta tehnica si consultanta de specialitate in alegerea modelelor de rampe luminoase care se preteaza activitatii sale. Prin urmare, atunci cand ai nevoie de suport tehnic din partea specialistilor care lucreaza pentru Malco ATP, nu ezita sa apelezi la acestia. Mai multe informatii poti gasi pe www.malco.ro.

La Malco ATP cautam mereu sa realizam parteneriate de succes pentru clientii nostri astfel incat acestia sa beneficieze de sisteme de avertizare luminoasa si sonora de cea mai buna calitate, la cele mai competitive preturi de pe piata de specialitate, dar si de cei mai bine pregatiti specialisti in domeniul acesta.Daca pana acum nu stiai unde poti gasi o mare diversitate de rampe luminoase pentru a te face auzit si vazut in trafic, Malco ATP reprezinta cu siguranta cea mai buna optiune indiferent de domeniul in care activezi.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare