Comunicate de Afaceri

Record de distanta - Volkswagen Passat BlueMotion parcurge 2457 kilometri cu un singur plin

La stabilirea recordului, masina Passat BlueMotion a parcurs o distanta de 1531 mile, echivalentul de condus ca distanta de la Londra la Malaga, fara a fi nevoie sa realimenteze, sau in deplasare de la Los Angeles la New York, cu o singura oprire pentru realimentare combustibil.
Propulsat de un motor Volkswagen de 1.6 litri TDI common rail cu 105 CP, Passat-ul BlueMotion utilizat pentru acest record a fost un model de productie standard. La fel cu modelele Polo si Golf BlueMotion, Passat are modificari aerodinamice de caroserie, functia Stop-Start, baterie cu regenerare, angrenaje revizuite, anvelope cu rezistenta scazuta la rulare. Rezultatul este o masina care este usor de condus, servisat si mentinut, fiind inca printre cele mai eficiente vehicule de pe drumurile de astazi.
Noul record a fost monitorizat de reprezentanti independenti, in numele organizatiei Guinness World Records. Cantitatea de combustibil utilizat a fost masurat cu exactitate la 77.25 litri, rezultand un consum de combustibil global de 90 mile/galon.Sursa: Scorpion / Dan Stefan


Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare