Comunicate de Afaceri

Record pentru VW Golf - 15 milioane de unitati produse la Wolfsburg

Ajuns in prezent la a sasea generatie, actualul Volkswagen Golf inca mai scrie recorduri. Modelul compact a atins in data de 3 septembrie un numar record de exemplare produse la uzina din Wolfsburg din 1974 si pana in prezent.
Angajatii uzinei germane au deschis o sticla de sampanie pentru a celebra exemplarul cu numarul 15 milioane iesit de pe linia de productie. Masina care a marcat noul record a fost un Golf GTI vopsit in culoarea rosu Tornado.
La nivel mondial, celelalte uzine care produc modelul compact, Zwickau din Germania, Chang-Chun din China, Curitiba din Brazilia si Puebla din Mexic, au contribuit si ele la succesul necontestat al lui Golf. In prezent, modelul german numara aproximativ 27 de milioane de unitati in toata lumea.Sursa: Scorpion / Dan Stefan
Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare