Comunicate de Afaceri

Rent a car Bucuresti pe termen mediu sau lung

Masinile numai sunt demult un lux sau un moft, sunt necesare pentru un transport rapid si lipsit de probleme. Pentru cei care nu detin un autoturism personal, solutia cea mai buna pe care o pot alege este in capitala un serviciu de rent a car Bucuresti. Daca pana nu demult acesta era foarte costisitor si adresat unui numar restrans de clienti, astazi el poate fi utilizat de oricine detine un permis de conducere si poate sa achite contravaloarea serviciilor. Aceste companii de rent a car Bucuresti au aparut datorita solicitarilor tot mai numeroase venite din partea clientilor din capitala dar si a celor plecati in afara tarii. Pe piata de rent a car Bucuresti exista peste 300 de astfel de societati care au oferte care mai de care mai tentante. 

Printre acestea se numara si Atlass Automotive rent a car Bucuresti, o societate cu o vasta experienta in domeniu. Aceasta agentie ofera posibilitatea inchirierilor auto pe termen scurt, mediu sau lung si se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor care au nevoie de externalizarea parcurilor auto proprii. De pe www.rent-a-car-otopeni.ro puteti sa alegeti o gama diversificata de masini pentru inchiriat. Aici veti gasi atat modele economice dar si masini de lux precum si autoturisme de teren sau compact. Compania detine peste 200 de masini care se pot inchiria atat din capitala dar si de la aeroportul international din Otopeni.

Rent a car Bucuresti pentru cateva zile sau pe termen mediu.

Daca o masina achizitionata personal numai reprezinta demult o moda, sau cheltuielile cu intretinerea acesteia depasesc bugetul fiecaruia, agentiile de rent a car Bucuresti au solutia si anume inchirierea masinii cu toate taxele incluse, asigurarile sunt de asemenea si ele platite precum si rovigneta. Stim cu totii cat poate fi de costisitoare intretinerea unei masini personale. Mai mult decat atat optand pentru rent a car Bucuresti fie ca este vorba de o companie sau de o persoana fizica, tariful poate fi de numai 12 euro pe zi. Daca ar fi sa comparam cu alte mijloace de transport, vom vedea ca este un pret cat se poate de accesibil.

Daca aveti nevoie de o masina doar pentru cateva ore sau pentru cateva zile, rent-a-car-otopeni.ro poate fi un partener de incredere.

Ce masini se pot inchiria de la Atlass rent a car Bucuresti?

De la aceasta firma de rent a car Bucuresti puteti inchiria orice tip de masina va doriti. Ofertele sunt cat se poate de tentante iar masinile sunt de cea mai buna calitate. In flota exista doar modele ce nu au o vechime mai mare de 5 ani de zile. In primul rand va trebuii sa stiti de la inceput ce masina se incadreaza in necesitatile dumneavoastra, daca nu stiti inca nu este nici-o problema reprezentantii de la rent a car Bucuresti va pot ajuta in permanenta cu sugestii si sfaturi pentru o inchiriere de succes. Spre exemplu daca sunteti in cautarea unei masini economice, puteti opta pentru o Dacia Logan sau pentru un Peugeot. Daca aveti nevoie de mai mult spatiu, in flota exista si masini de 7 - 9 locuri sau Suvuri destinate special grupurilor mari de persoane.

Indiferent de optiunea dumneavoastra, caracteristicile tuturor masinilor sunt prezentate pe site la fel si anul acestora de fabricatie. Rent a car Bucuresti de la Atlass inseamna profesionalism si servicii de cea mai buna calitate.

Cu siguranta intrand pe www.rent-a-car-otopeni.ro si alegand de aici o masina veti face cea mai buna alegere in materie de rent a car Bucuresti.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atlass Automotive Rapid

Cauta

Categorii populare