Comunicate de Afaceri

Rent a car in bune conditii

Daca pana acum cativa ani foarte multi erau sceptici in ceea ce priveste utilizarea unui serviciu de rent a car Bucuresti, astazi clientii au inteles ca se pot baza pe experienta nenumaratelor companii existente pe piata. Toate persoanele si oamenii de afaceri au inteles ca miscarea rapida este factorul esential pentru buna desfasurare a lucrurilor, daca te deplasezi rapid ai mari sanse sa rezol vi problemele dar si afacerile.  Asadar daca te aflii printre cei care si-au propus utilizarea unei variante de rent a car Bucuresti iti oferim in continuare tot ce trebuie sa stii, iar un alt aspect important este ca tot mai multe firme de inchirieri auto iti sar in ajutor si atunci cand ai masina in service, legea le obliga pe societatile de asigurari sa iti dea masina la schimb atata timp cat a ta se afla in service pentru reparatie. 

Prin ce se diferentiaza rent a car Bucuresti de alte mijloace de transport

Daca ajungi in capitala in aceasta perioada, automat trebuie sa te deplasezi aici cu un mijloc de transport, asadar cei de loa Rent-a-car-otopeni.ro iti vin in ajutor cu oferta de rent a car Bucuresti pentru oameni de afaceri sau simplii turisti. Ei pot fi o alegere excelenta din mai multe motive insa cel mai importamnt aspect este ca au o flota ce cuprinde peste 200 de masini, de diferite clase si la preturi intotdeauna extrem de competitive. Avand in vedere ca cererea este in continua cr4estere si la aeroportul din Otopeni, agentia a deschis si aici un punct de lucru de unde turistii isi pot ridica in mod rapid masina. Comparativ cu variantele clasice de transport in comun sau chiar taxiul, serviciul de inchirieri masini este o optiune demna de luat in seama.

Rent-a-car-otopeni.ro iti ofera posibilitatea sa inchiriezi masina prin polita rca

Desi foarte multi mposesori ai unei masini nu stiu ca daca sunt victimele unui accident rutier produs din vina altui participant la trafic, se pot adresa companiei de la care acestia au polita rca si pot solicita sa li se ofere o masina de la o companie de rent a car din Bucuresti pe care acestia o aleg. Cei de la Rent-a-car-otopeni.ro sunt una din companiile care au semnat deja contractele cu zeci de companii de asigurari. Asadar indiferent de clasa masinii pe care o detii, vei putea primii spre inchiriere una similara de la Rent-a-car-Otopeni fara sa iti faci griji ca vei suporta o anumita cheltuiala in plus. Ca si consumator european trebuie sa stii ca ai acest drept de fiecare data cand masina ta se afla in service, companiile de rca ar trebuii sa te despagubeasca.

Ce acte sunt necesare in vederea despagubirii?

In primul rand trebuie sa ai incheiata amiabila cu celelalt sofer implicat in accidentul de circulatie, acesta va trebuii sa iti puna la dispozitie asigurarea lui in original, cu aceasta te vei deplasa la sediul companiei de asigurari si vei solicita sa ti se inchirieze in mod gratuit o masina. Daca doresti sa scapi de aceasta birocratie inutile, poti merge direct la cei de la Rebt-a-car-otopeni.ro cu amiabila si de restul se vor ocupa ei.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atlass Automotive Rapid

Comentarii

Cauta

Categorii populare