Comunicate de Afaceri

Rent-a-car-otopeni.ro solutia traficului aglomerat

Cand masina personala are o problema tehnica sau cand aceasta costa prea mult pentru a fi achizitionata, poti conta pe serviciul de rent a car Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro si cu siguranta te vei bucura de mult confort si de tarife cat se poate de accesibile. In parcul lor auto vei gasii o gama variata de autoturisme, cu siguranta un model se va incadra in cerintele tale, vei avea parte de gps sau de scaun de copill in mod gratuit la prima ta inchiriere. Pentru fidelizarea clientilor compania are un program de reduceri ce pornesc de la 10 la suata si pot ajunge la 30 la suta pentru clientii care opteaza in mod frecvent pentru serviciul de rent a car Bucuresti , vei gasi masini de lux sau masini economice la tarife cat se poate de competitive. Inchirierea se poate face extrem de simplu, ai posibilitatea sa intrii direct pe site sau sa contactezi telefonic reprezentantii de la Rent-a-car-otopeni.ro
Poti inchiria o masina indiferent de motiv, daca vrei sa pleci in vacanta sau daca trebuie sa ajungi la o intalnire de afaceri sau pur si simplu pentru ca iti place sa conduci. Daca ai o familie compusa din 4 sau 5 persoane, in loc sa mergi cu trenul sau cu un alt mijloc de transport in comun, o masina va fi o solutie mult mai buna , iar daca vei calcula costul total vei ajunge la concluzia ca o sa economisesti mai multi bani, decat daca ai platii bilet pentru fiecare pasager.
Preturile si tipul masinii
Trebuie sa stii ca o masina va avea un tarif diferit in comparatie cu alta, ele variaza in functie de mai multi factori, printre acestia se numara vechimea masinii, clasa din care aceasta face parte, cu cat optezi pentru un model mai de lux sau unul din gama de teren cu atat va trebuii sa achiti un tarif mai mare. La Rent-a-car-otopeni.ro flota este una cat se poate de generoasa, vei gasi masini din orice clasa doresti si pentru orice buget. Cu cat vei avea o perioada de inchiriere mai mare cu atat va scadea pretul, pe langa aceasta taxa vei mai avea de achitat si o garantie cu valoare diferita tot in functie de masina, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro iti ofera insa posibilitatea sa inchei o polita full casco de inchirieri auto, asta inseamna ca vei avea 0 raspundere in cazul in care aduci masina avariata.
Contractul de inchirieri auto
Inainteb de a primii masina si de a platii contravaloarea acesteia, vei mai avea de semnat un contract de inchirieri auto, in acesta sunt specificate toate clauzele si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti, varsta soferului precum si vechimea permisului de conducere. Tot acolo vei gasii si pretul pe care va trebuii sa il platesti, valoarea garantiei, factorii care duc la penalitati si tot ce te intereseaza in mod deosebit in legatura cu masina. Daca vei avea nevoie de o masina poti conta in orice perioada din an pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro care iti vor oferii servicii excelente.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atlass Automotive Rapid

Comentarii

Cauta

Categorii populare