Comunicate de Afaceri

Reparatii cutii automate la standarde si exigente inalte

Pentru orice sofer care a optat pentru a beneficia de avantajele oferite de o masina cu o cutie de viteze automata SC Automatic Gearbox SRL pune la dispozitie o gama diversificata de servicii in ceea ce inseamna reparatii cutii automate. O masina care functioneaza avand o cutie de viteze automata ofera mai multa mobilitate soferului atunci cand acesta este la volan prin prisma faptului ca pedala de ambreiaj lipseste.

De asemenea, atunci cand conduci o masina functionand cu ajutorul unei cutii de viteze automate vei putea avea un control mai eficient al acesteia datorita faptului ca nu va mai trebuie sa iei mana de pe volan.In paralel cu aceste avantaje pe care o cutie de viteze automata le ofera, trebuie spus ca o astfel de cutie de viteze are nevoie de reivizii si reconditionari efectuate de catre specialisti in reparatii cutii automate.

Daca in cazul cutiilor manuale anumite interventii mai pot fi efectuate si pe cont propriu, in cazul cutiilor automate datorita complexitatii acestora este absolut necesar sa se apeleze la o echipa de mecanici specializati in reparatii cutii automate, iar Automatic Gearbox este exact echipa de care ai nevoie.

La Automatic Gearbox punem mereu pe primul plan cerintele si nevoile fiecarui client in materie de reparatii cutii automate. Tocmai datorita faptului ca suntem constienti ca fiecare problema mecanica, hidraulica sau electrica aparuta la fiecare autoturism este diferita, ne angajam sa oferim servicii personalizate astfel incat fiecare defectiune sa fie rezolvata cat mai repede. La cel mai mic semn al unei functionari necorespunzatoare al cutiei de viteze automate adreseaza-te mecanicilor ce lucreaza pentru SC Automatic Gearbox SRL.

Oferim servicii de diagnoza gratuite si pentru aceste servicii de diagnoza nu este nevoie sa iti faci o programare. Prin urmare, atunci cand simti ca nu functioneaza in parametrii optimi cutia de viteze automata a masinii tale te asteptam in unitatea noastra de service. Pe langa aceste servicii de diagnoza oferim si testarea cutiei de viteza folosind ultimele tehnologii in domeniu. De asemenea, mecanicii de la Automatic Gearbox sunt pregatiti sa ofere alte servicii in materie de reparatii cutii automate precum asistenta, reconditionari sau intretinere.

Daca cutia de viteze necesita a fi inlocuita, Automatic Gearbox asigura si acest serviciu de inlocuire a cutiilor de viteze automate. Orice piesa schimbata este nou-nouta si originala, Automatic Gearbox fiind in parteneriat cu furnizori de top la nivel mondial pentru a oferi garantia calitatii oricarei piese inlocuite.Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre serviciile oferite de SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti site-ul www.reparatiecutieautomata.ro este o sursa completa de informatii.

Toate aceasta paleta de servicii in reparatii cutii automate este oferita de o echipa cu o vasta experienta in rezolvarea oricarei defectiuni aparute la cutiile de viteze ale oricarei masini. De peste 20 de ani mecanicii de la Automatic Gearbox acorda servicii de reparatii ale cutiilor de viteze, iar de mai mult de 15 ani ne-am specializat pe reparatii cutii automate. Toate serviciile oferite de catre Automatic Gearbox sunt autorizate de Registrul Auto Roman (RAR). Pentru orice problema la cutia de viteze automata te asteptam in unitatea de service auto de la Automatic Gearbo

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare