Comunicate de Afaceri

Revelatia Ford: Noua generatie Focus

Este unul dintre cele mai asteptate evenimente din prima parte a acestui an, lansarea noii generatii de Ford Focus. Si asta pentru ca noul Focus este prima masina Ford cu design identic la nivel global. Practic nu mai vorbim de Fordul american si cel european sau cel asiatic. Si acesta e unul din motivele pentru care Ford a dat ce-i mai bun: un Focus extraordinar la vedere, un extraordinar de confortabil, extraordinar de condus.


Ford lanseaza 9 noi motoare in 2010

Ford Motor Company va lansa noua noi sau imbunatatite motoare si sase transmisii noi in America de Nord, in acest an. Aceasta face parte din strategia si efortul companiei americane de a-si primeni sistemul de bloc motor, in decursul a cinci ani, intre 2008 – 2013.
Pentru 2010, schimbarile sunt urmatoarele:

Engines Transmissions
------- -------------
1.6-liter Fiesta I-4 6-speed automatic FWD
2.0-liter Focus DI I-4 6-speed PowerShift Fiesta
2.0-liter EcoBoost I-4 6-speed PowerShift Focus
3.5-liter F-150 EcoBoost V-6 6-speed manual Mustang
3.7-liter Mustang V-6 6-speed automatic Mustang
5.0-liter Mustang V-8 6-speed automatic TorqShift Super Duty
5.4-liter Shelby GT 500 V-8
6.2-liter Super Duty (gas)
6.7-liter Super Duty Power Stroke


Vehiculele usoare: vanzari in crestere in SUA, in 2010

Potrivit estimarilor firmei de consultanta auto Polk (prezenta in Australia, Canada, China, Franta, Germania, Japonia, Spania, UK si SUA), piata autovehiculelor usoare din SUA va fi de 11,5 milioane de unitati in 2010. In 2009, vanzarile au fost de 10,4 milioane de unitati, cel mai scazut nivel din ultimii 27 de ani, cu 21.2% mai mici decat in 2008.


Audi, al 3-lea an consecutiv de publicitate la Super Bowl

Audi SUA a anuntat ca va aparea cu un spot publicitar in timpul meciului de Super Bowl din acest an, al 3-a aparitie publicitara consecutiva la acest eveniment. Spotul va fi centrat pe Audi A3 TDI, selectata recent de Green Car Journal ca \"Green Car of the Year\" 2010. Legendele rock Cheap Trick vor reinterpreta una din piesele lor clasice ca fond sonor al spotului.
In spotul din 2008, Audi a parodiat celebrul film “Nasul”, iar in spotul din 2009, actorul Jason Statham aparea intr-o serie de curse extreme de urmarire. In acest an, tema spotului publicitar va fi ecologica.


**********
Comunicate de presa preluate si adaptate de pe PR Newswire (www.prnewswire.com), printr-un acord de colaborare.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare