Comunicate de Afaceri

Sa conduci iarna fara stres – Volkswagen Grup testeaza parbrizele 'Ice-free’ impreuna cu Institutul Fraunhofer

Wolfsburg – Parbrizele Ice-free: In ciuda temperaturilor geroase, multi soferi auto vor fi scutiti in curand de munca neplacuta de razuire a ghetii. Asta se datoreaza faptului ca cercetatorii Volkswagen si Audi sunt primii in introducerea parbrizului cu tehnologie anti-formare condens si inghet, dezvoltat impreuna cu Institutul Fraunhofer pentru Tehnologia Suprafetelor (IST) din Braunschweig. Spre deosebire de geamurile incalzite, noile geamuri se bazeaza pe un principiu fizic care nu permite atingerea punctului de inghet – chiar si la temperaturi de minus 18 C. Secretul inovarii se afla intr-un strat transparent foita-subtire de oxid de indiu si staniu, care se aplica pe geam.

“Noi numim aceasta o pelicula „Low-E ” (emisivitate termica joasa). Aplicata pe geamurile exterioare, impiedica caldura sa radieze in sus. Suntem mandri de aceasta inovatie si o vom promova intreg Grupul VAG. Deoarece un parbriz anti-inghet gratuit este un atu in plus pentru clientii nostri ”, explica Thomas Drescher de la Departamentul Dezvoltare Volkswagen.

Pelicula conductoare “Low-E” protejeaza parbrizul de racire, astfel incat apa de pe suprafata exterioara nu poate condensa sau congela. Desigur, conditiile meteorologice, cum ar fi nebulozitatea, umiditatea relativa si vantul, de asemenea, joaca un rol important aici si afecteaza fenomenul de condens al geamurilor. Pelicula „Low-E” nu poate impiedica formarea ghetii sau condens in intregime, dar se poate reduce semnificativ probabilitatea ca aceasta sa se intample”, continua Drescher.

O problema in stadiul de dezvoltare actual este faptul ca noul strat limiteaza receptia radio in automobil; acest lucru poate afecta atat receptia radio cat si a telefonului mobil. Drescher: „Va mai dura ceva timp pana cand parbrizul masinii Ice-Free va fi gata de piata, dar lucram intens pentru atingerea acestui scop. Concluzia este ca pentru Grupul Volkswagen, parbrizul Ice-Free reprezinta o inovatie de succes, care este unica la nivel mondial. ” Pentru clientii carora nu le pasa sa astepte aceasta tehnologie, Volkswagen ofera deja alternative de incalzire si parbrizele fata incalzite, in toate vehiculele VW de astazi.Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare