Comunicate de Afaceri

S.C. Industrie Mica Prahova S.A. foloseste o masina de marcaj echipata la standarde europene pentru a trasa marcajele rutiere in municipiul Slobozia

Ploiesti, 12 noiembrie 2012 – S.C. Industrie Mica Prahova S.A. a realizat lucrarile de aplicare a marcajelor rutiere pe strazile municipiului Slobozia cu o masina de marcaj echipata in conformitate cu standardele europene in domeniu. Societatea a castigat licitatia in vara acestui an, lucrarile fiind executate intr-o perioada scurta de timp in luna septembrie. Potrivit prevederilor contractuale, S.C. Industrie Mica Prahova S.A. a trasat atat marcaje longitudinale, cat si marcaje transversale, treceri pentru pietoni si sageti de orientare.

Pentru aplicarea marcajelor, societatea a folosit o masina produsa in Germania si dotata cu un motor cu emisii reduse de noxe, in concordanta cu standardele europene si mondiale EU Stage III A, respectiv TIER IV. „Dorim astfel sa ne reafirmam preocuparea constanta pentru a garanta o calitate exceptionala a marcajelor rutiere, dar si pentru a respecta reglementarile in ceea ce priveste emisia de noxe,” a declarat directorul general al societatii, domnul Ioan Matres.

Caracteristicile deosebite ale masinii de marcaj rutier utilizate (in special actionarea hidraulica) au permis trasarea a 4363 mp de marcaje longitudinale intr-un interval de cateva zile. In acelasi timp, au fost aplicate si marcaje transversale, treceri pentru pietoni si sageti de orientare. Dupa cum a fost specificat in caietul de sarcini, S.C. Industrie Mica Prahova S.A. a utilizat microbile reflectorizante in executarea marcajelor rutiere de pe raza municipiului Slobozia.

Pe langa activitatea de aplicare a marcajelor rutiere, S.C. Industrie Mica Prahova S.A. produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulatiei. Printre clientii majori ai societatii se numara: Consiliul Local Ploiesti, Consiliul Judetean Prahova, Consiliul Judetean Alba, Primaria Municipiului Campina si Primaria Municipiului Medias.Pentru informatii suplimentare:

Iulia-Mihaela Matres
Specialist relatii publice
MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

Telefon: 0244-543 515
Fax: 0244-543 606
E-mail: iulia.matres@industriemica.ro


Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare