Comunicate de Afaceri

S.C. Industrie Mica Prahova S.A. lanseaza primul blog de companie privind siguranta rutiera

Conform studiilor internationale in domeniu, marcajele si indicatoarele rutiere sunt modalitati simple de reducere a numarului victimelor accidentelor rutiere. Prin lansarea blogului, societatea intentioneaza sa promoveze aceste solutii la nivel local, deoarece este stiut ca Romania se afla printre tarile cu cea mai ridicata rata a mortalitatii din cauza accidentelor rutiere.

Acest blog de companie are ca principale obiective comunicarea eficienta a informatiilor privind serviciile oferite de S.C. Industrie Mica Prahova S.A., constientizarea publicurilor cu privire la identitatea sa, dar si educarea acestora in privinta importantei semnalizarii rutiere orizontale si verticale si a contributiei acestora la imbunatatirea sigurantei pe sosele. Blogul poate fi accesat vizitand site-ul www.industriemica.ro si accesand sectiunea ”Blog” sau la adresa www.blog.industriemica.ro.

”In contextul in care se vorbeste din ce in ce mai des despre siguranta rutiera si despre modalitatile prin care aceasta poate fi imbunatatita, sugeram organismelor abilitate sa acorde o mai mare atentie domeniului semnalizarii rutiere,” a declarat directorul general al societatii, domnul Ioan Matres.

Pentru a pune la dispozitia tuturor celor interesati cele mai bune practici in domeniu, in cadrul blogului vor fi publicate studii, rapoarte si statistici realizate de diverse institutii, atat la nivel national, cat si international, cu privire la siguranta rutiera.

Carta Europeana a Sigurantei Rutiere este o initiativa a Comisiei Europene creata in scopul reducerii numarului de accidente si, implicit, a victimelor cauzate de acestea. Peste 2300 de municipii, institutii, asociatii profesionale/federatii, companii si organizatii non-guvernamentale din Europa au semnat acest document pana in prezent.

S.C. Industrie Mica Prahova S.A. activeaza in domeniul semnalizarii orizontale si verticale din anul 1990. Printre clientii importanti se numara: Consiliul Local Ploiesti, Consiliul Judetean Prahova, Consiliul Judetean Alba, Primaria Municipiului Medias si Primaria Municipiului Campina.

Pentru informatii suplimentare:Iulia-Mihaela Matres

Specialist relatii publice

MCIPR, CIPR Accredited PractitionerTelefon: 0244-543 515

Fax: 0244-543 606

E-mail: iulia.matres@industriemica.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare