Comunicate de Afaceri

SC Industrie Mica Prahova SA semneaza Carta Europeana a Sigurantei Rutiere

Carta Europeana a Sigurantei Rutiere este o initiativa a Comisiei Europene creata in scopul reducerii numarului de accidente si, implicit, a victimelor cauzate de acestea.
Peste 2300 de orase, institutii, asociatii profesionale/federatii, companii si organizatii non-guvernmamentale din Europa au semnat acest document pana in prezent, contribuind astfel la salvarea a peste 40 000 de vieti.

Angajamentul semnat de S.C. Industrie Mica Prahova S.A. presupune crearea unui blog pe tematica sigurantei rutiere in scopul informarii si educarii publicurilor cu privire la importanta marcajelor si a indicatoarelor rutiere si contributia acestora la imbunatatirea sigurantei rutiere.

”Prin aceasta initiativa ne dorim sa contribuim si la schimbarea perceptiei potrivit careia marcajele rutiere sunt necesare doar pentru cosmetizarea localitatilor la inceputul primaverii,” a declarat cu acest prilej directorul general al societatii.

Studii internationale in domeniu au demonstrat de-a lungul timpului ca investitia in semnalizarea orizontala si verticala reprezinta o modalitate simpla si nu extrem de costisitoare de imbunatatire a sigurantei in trafic.

De asemenea, blogul va contine studii, statistici, dar si rapoarte locale/internationale cu privire la siguranta rutiera.

S.C. Industrie Mica Prahova S.A. opereaza pe piata din anul 1990 si produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulatiei, executand totodata activitati de marcaje rutiere, reparatii autoturisme si vopsit suprafete metalice in camp electrostatic. Printre clientii majori ai societatii se numara: Consiliul Local Ploiesti, Consiliul Judetean Prahova, Consiliul Judetean Alba, Primaria Municipiului Medias, Primaria Municipiului Campina.

Pentru informatii suplimentare:

Iulia-Mihaela Matres
Specialist relatii publice
MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

Telefon: 0244-543 515
Fax: 0244-543 606
E-mail : iulia.matres@industriemica.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare