Comunicate de Afaceri

Schimbare radicala pentru BMW

De la BMW Seria 1 si pana BMW Seria 7, toate masinile BMW se vor modifica de la zero, dar in linia care a consacrat BMW de-a lungul istoriei. Au pus accent in special pe modificarile la denumiri noi si dispartia unor modele iconice pentru BMW M3 in detrimentul BMW M4.
Se speculeaza ca Norbert Reithofer va avea misiunea de a schimba fata BMW si de a duce acest brand pe primul loc in topul vanzarilor. Dar BMW nu va renunta la valorile care au dus numele in topul preferintelor consumatorilor auto, ci vor veni cu materiale mai bune, consum redus si masini mai mici, adaptate la conditiile de criza economica.
Un studiu facut in Marea Britanie arata ca cei mai agresivi șoferi din trafic sunt posesorii de BMW-uri albastre, aceștia fiind urmați in ordine cromatica de cei care conduc mașini negre și argintii. Pe o lista a marcilor, tot proprietarilor de BMW le vine cel mai greu sa se stapaneasca in trafic, in timp ce urmatoarele poziții sunt ocupate de Land Rover, Audi, Subaru și Opel, ultima masina fiind cunoscuta peste Canalul Manecii sub numele de Vauxhall. Studiul efectuat pe aproape 3.000 de șoferi a relevat și faptul ca barbații sunt de trei ori mai agresivi in trafic decat femeile, nervozitatea acestora manifestandu-se prin injuraturi, strigate, gesturi obscene și stil periculos de condus.
BMW Seria 3 este cel mai bine vandut automobil premium din intreaga lume, iar prin lansarea noului model, acest avans va fi extins si mai mult. Modificarile specifice de design, aspect interior rafinat, o gama noua de motoare si inovatii in ceea ce priveste tehnologia tractiunii, siguranta si confortul, fac noul BMW Seria 3 mai atractiv ca niciodata. Noul BMW Seria 3 combina eleganta cu o experienta a condusului unica in cadrul acestui segment. Gama extinsa de motoare si tehnologia BMW EfficientDynamics au transformat BMW Seria 3 intr-un standard pentru placerea de a conduce, concomitent cu reducerea semnificativa a consumului si a emisiilor.
Noua generatie a sistemului de operare BMW iDrive este completata de sisteme optionale de navigatie: controller iDrive Controller optimizat ergonomic pentru controlul si selectia functiilor, oferind operarea facila pentru o selectie mai rapida si mai intuitiva a meniului. Marcajele sunt functionale, usor de programat, fiind mai simplu de actionat. Sistemul de navigatie Professional are functii extinse pentru introducerea destinatiilor, planificarea traseelor si afisarea hartilor.
Noul BMW Seria 3 are sisteme de siguranta complexe, cu o structura foarte solida a caroseriei, cai definite pentru impact, utilizare selectiva a otelului ranforsat si a elementelor speciale de deformare. Dotarea standard include sase airbaguri, centuri automate cu prindere in trei puncte si tetiere pentru toate locurile, precum si tetiere active in caz de accident pentru locurile din fata.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Advanced Ideas

Comentarii

Cauta

Categorii populare