Comunicate de Afaceri

Secco Center – piese de schimb pentru orice tip de masina

In timp, fiecare automobilist se confrunta cu nevoia de a achizitiona piese de caroserie. Acest lucru se intampla datorita faptului ca in timpul functionarii caroseria masinii este expusa influentelor chimice si mecanice. In cele mai multe cazuri, pe corp apar defecte: indoituri, gauri, fisuri, zgarieturi. 

Toate acestea pot fi corectate mergand la un atelier auto, care va restaura suprafata corpului, insa va fi mult mai benefic sa inlocuiesti elementele de caroserie auto deteriorate cu unele noi cumparate din magazinul online SeccoCenter

Uneori este chiar mai profitabil sa inlocuiesti elementele deteriorate, decat sa repari defectele, mai ales ca un element de caroserie nou, va dura mult mai mult decat unul restaurat.

Cumpara elemente de caroserie auto din magazinul online

Folosind elemente de caroserie noi, mai ales dupa un accident, este posibil sa restaurezi aspectul masinii, aducand-o la starea initiala. Ar trebui sa stii ca functionarea pe termen lung a masinii, este asociata cu uzura acesteia, ceea ce duce la necesitatea de a achizitiona piese de caroserie noi pentru inlocuire. 

Caroseria auto presupune prezenta unei anumite functii pentru fiecare element al acesteia. De exemplu, capota automobilului indeplineste sarcina de a proteja motorul, iar impreuna cu aripile si bara de protectie a  masinii formeaza un design individual al acesteia. Principala functie a barei de protectie este de a proteja caroseria masinii intr-o coliziune cu un obstacol, precum si crearea unui aspect armonios.

Preturi mici pentru piese de caroserie

Scuturile sunt de obicei numite bare de protectie si sunt realizate din materiale plastice de inalta calitate. Astazi, toata lumea obisnuieste sa isi protejeze masina cu bare de protectie, care pot fi gasite in magazinul online Secco Center. In plus, astfel de elemente de caroserie, imbunatatesc considerabil caracteristicile aerodinamice ale masinii.

Aripile (detasabile) sunt deseori indepartate si inlocuite cu altele noi, chiar daca pot fi indreptate. Repararea aripilor poate fi mai scumpa decat inlocuirea lor cu altele noi. De asemenea, in magazinul online Secco Center poti gasi atat aripi de fata, cat si aripi de spate pentru orice tip de masina.

Capota si portbagajul sunt parti mobile ale masinii, si, prin urmare, sunt detasabile. Capota si portbagajul sunt confectionate din tabla stantata, intarita la interior cu profile stantate. 

Deformarea capotei provoaca aproape intotdeauna deformarea profilelor de rigiditate. Daca capota si capacul portbagajului au fost pliate, este imposibil, din punct de vedere tehnic, sa le corectezi. In acest caz, ai nevoie de o noua caroserie, pe care o poti cumpara cu usurinta din magazinul online Secco Center.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare