Comunicate de Afaceri

Serviciul de inchirieri auto la tot mai mare cautare in randul turistilor

Conditiile de inchiriere sunt cat se poate de usor de indeplinit, clientul trebuie sa detina un permis de conducere de minim 1 an de zile. Ofertele existente pe piata sunt destul de accesibile, in cadrul serviciului de Inchirieri Auto Bucuresti aveti posibilitatea sa va alegeti o masina din ofertele a peste 200 de agentii. Piata este in continua crestere iar cererea din randul clientilor este din ce in ce mai mare. Daca ajungi in tara pentru o scurta calatorie sau pentru concediu de odihna, te poti baza oricand pe servicii excelente puse la dispozitie de Rent-a-car-otopeni.ro Aici este locul de unde iti poti inchiria masina dorita, indifferent de clasa si de dimensiunile masinii la ei gasesti in permanenta modelul auto de care ai nevoie. Flota este cat se poate de diversificata si cuprinde nu mai putin de 100 de modele din toate clasele de masini. Pretul este si el destul de accesibil, poate unul din cele mai mici de pe piata de inchirieri auto din Bucuresti, autoturismele sunt noi si in buna stare de functionare, ele reprezinta cartea de vizita a companiei. De la masini compact la clasa de lux suv sau cea economica, toate te asteapta la tarife cat se poate de bune, cu cat perioada de inchiriere va fi una mai mare cu atat va trebuii sa achiti un tariff mai mic pentru fiecare zi de inchiriere. Daca vrei o masina mai buna poti oricand sa optezi pentru un Audi sau chiar un Bmw, grupurile mai mari de personae au avantajul ca pot inchiria si masini cu 9 sau cu 12 locuri, in acest fel costul se va impartii intre toti pasagerii. Rent-a-car-otopeni.ro iti mai ofera si posibilitatea de a inchiria o masina cu sofer, iti pune la dispozitie si serviciul de leasing operational predcum si asistenta rutiera si transfer aeroport.

Taxe transparente – daca pana acum ai mai auzit de agentii care ofera masini de inchiriat Bucuresti iar cand ajungi la destinatie pretul va fi mai mare, la Rent-a-car-otopeni.ro tariful stabilit in momentul rezervarii va fi si cel pe care il vei achita cand vei merge sa ridici masina. Toate informatiile de care ai nevoie le vei gasi afisate pe site, pretul si conditiile de inchiriere, chiar si contractul il poti descarca inainte de ridica masina si il poti citii cu atentie. Transparenta si calitatea de care dau dovada in ofertele de inchirieri auto pe care le pun la dispozitie ii fac sa fie unii din cei mai seriosi si de incredere oamenii din acest domeniu de activitate. Pretul la inchiriere ti se va afisa dupa ce ai completat pe site formularul de comanda, in functie de perioada si de clasa masinii pe care o alegi acesta poate fi unul mai mare sau mai mic. Vei fi asigurat atat rca si casco, pentru acestea nu ti se vor percepe taxe suplimentare ca in cazul altotr societati. Plata o poti face in functie de posibilitati, cu sau fara card de credit, valoarea garantiei este si ea una accesibila porneste de la 100 de euro si creste in functie de modelul ales, daca la sfarsitul perioadei contractuale vei aduce masina in aceiasi stare in care ti-a fost predata, garantia iti va fi restituitra in totalitate.

Asadar pentru a te bucura de cea mai buna oferta in materie de Inchirieri auto Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro poate fi cea mai buna solutie, cu preturi accesibile si cu o flota impresionanta de modele de cea mai buna calitate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atlass Automotive Rapid

Comentarii

Cauta

Categorii populare