Comunicate de Afaceri

SIXT NEW KOPEL a semnat un parteneriat cu CHERY AUTOMOBILE

Distributia va incepe din momentul in care masinile vor primi certificatul de omologare conform cu normele Uniunii Europene.

“Suntem mandri ca suntem singura companie aleasa de catre cel mai mare producator de branduri de masini din China pentru un parteneriat exclusiv in Romania. Chery nu a fost singura companie pe care am avut-o in vedere dar, dupa multe eforturi si studii de piata, s-a dovedit, in final, cea mai buna solutie.” a declarat Dudy Perry Director General Sixt New Kopel Romania.


DESPRE SIXT NEW KOPEL ROMANIA
Singura companie prezenta pe piata din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent-a-car, SIXT New Kopel a intrat pe piata locala in 2005, fiind prima companie care a adus leasingul operational in Romania. In 2006, primeste, in exclusivitate, licenta SIXT pentru Romania si devine unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car. SIXT este unul dintre cei mai puternici furnizori internationali de servicii rent a car si detine controlul a 3.500 de locatii din 90 de tari.
In Romania, SIXT New Kopel este prezent in orase precum: Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu si Brasov. Inca de la inceputul activitatii sale in Romania, SIXT New Kopel ofera clientilor sai o gama larga de servicii la cele mai inalte standarde internationale.
Concentrata pe dezvoltatea serviciilor de leasing operational si rent a car la nivel local, SIXT New Kopel si-a dublat bugetul de investitii la sfarsitul anului 2008. Divizia de leasing operational a SIXT New Kopel a incheiat anul 2008 cu contracte totale in valoare totala de peste 80 de milioane de euro. Potrivit evolutiei pietei romanesti de leasing operational, SIXT NEW KOPEL estimeaza ca, in 2009, va avea cel putin o evolutie similara.
In 2008, SIXT New Kopel lanseaza divizia de second hand si are posibilitatea acum sa ofere clientilor sai masini din flota proprie cu an garantie, un serviciu unic in Romania. Incepand din luna februarie segmentul de vanzari de masini trece sub umbrela brandului AAA New Kopel.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare