Comunicate de Afaceri

SKF isi extinde oferta cu o noua gama de pompe de apa, care vizeaza piata aftermarket pentru vehicule comerciale

Disponibilă în întreaga Europă din 2018, noua ofertă acoperă cele mai cunoscute modele de camioane aflate astazi în circulație. La lansare, gama va cuprinde pompe pentru modelele Volvo, Renault, MAN, Mercedes, Iveco, DAF și Scania. 

Pompele de apă SKF sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate și concepute pentru a respectata performanța echipamentelor originale. Fiecare componentă este supusă unui program complex de testare pe termen lung și fiecare unitate este inspectată și verificată în vid înainte de livrare. 

Pentru o instalare ușoară, noile pompe sunt livrare într-un kit ce conține garnituri de înaltă calitate, etanșări de tip O-Ring și elemente de fixare. Informațiile detaliate despre produs ajută clienții să aleagă kit-ul care se potrivește cel mai bine fiecărui model de camion, iar QR codul de pe ambalaj oferă instalatorilor acces la instrucțiunile de instalare on-line printr-un singur click. 

Noua gamă de pompe extinde oferta SKF pentru piața aftermarket a vehiculelor, care cuprinde deja cea mai completă gamă de rulmenți și etanșări pentru roți din industrie, precum și o serie de alte componente ale motorului, inclusiv role întinzătoare și de ghidaj pentru sisteme auxiliare. 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:
RELAȚII CU PRESA: Elena Botezatu Tel: +40 799 200 630; E-mail: elena.botezatu@skf.com
 
SKF este un furnizor important global de rulmenți, etanșări, mecatronică, sisteme de lubrifiere și servicii care includ asistență tehnică, servicii de mentenanță și de asigurarea fiabilității, consultanță și instruire tehnologică. Compania SKF este prezentă în peste 130 de țări și are aproximativ 17.000 de reprezentanțe ale distribuitorilor în toată lumea. În anul 2017, vânzările anuale au fost de 77.938 de milioane SEK, numărul total al angajaților fiind de 45.678. www.skf.com 
 
® SKF este marcă înregistrată a Grupului SKF.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: SKF ROMANIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare