Comunicate de Afaceri

Statii radio CB in premiera la Carrefour Romania prin Bit Electronic SRL!

Carrefour Romania este primul hypermarket din tara care a ales sa introduca spre vanzare o metoda alternativa de comunicare eficienta, fiind vorba despre statii radio CB.
Spunem eficienta intrucat cu ajutorul unei astfel de statii radio se pot afla informatii mai mult decat utile din traffic, cum ar fi: blocaje, radare, informatii despre accidente, drumuri inchise, etc.

Primul model de statie CB care se va vinde prin Carrefour este Midland Alan 100 Plus, impreuna cu antena Midland 18-244.

Alan 100 Plus este cel mai simplu model de statie radio CB de la Midland, fiind foarte usor de folosit chiar de catre incepatori cu rezultate rapide si de exceptie. Dimensiunile mici si functiile reduse de pe panoul frontal fac ca aceasta statie radio sa fie alegerea perfecta pentru habitaclul oricarui automobil.
Alan 100 Plus are 40 de canale AM si FM si o distanta de lucru intre 10-15 Km in conditii optime.
De asemenea, un convenient demn de luat in seama este faptul ca se conecteaza la bricheta, astfel utilizatorul alimenteaza statia, monteaza antena si este gata de drum.

Cat priveste antena Midland 18-244, este alegerea ideala pentru autoturisme, datorita inaltimii sale de numai 66 de cm, si a performantei foarte bune.

Statiile radio CB Alan 100 Plus si antenele Midland 18-244 au fost introduse la Carrefour Romania de Bit Electronic SRL si sunt deja prezente pe rafturi, putand fi achizitionate impreuna sau separat.

SC Bit Electronic SRL
Tel: +4 021 2110652
Fax: +4 021 2101591
Mob: + 0722 336033
E-mail: bit@bitelectronic.ro
www.cbmania.ro
www.bitelectronic.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bit Electronic

Comentarii

Cauta

Categorii populare