Comunicate de Afaceri

Topul celor mai poluante masini din lume

In cazul in care intentionati sa va cumparati o masina second-hand, e bine sa tineti cont si daca aceasta are un grad inalt de poluare.

Un top care va poate ajuta este realizat prin Lamborghini Murcielago, care s-a dovedit cea mai poluanta masina din lume,pe ultimul loc clasandu-se Toyota iQ. Lamborghini Murcielago inregistreaza un nivel al emisiilor de cinci ori mai mare decat Toyota iQ.Acest top este realizat de britanici , bazandu-se pe un studiu care cuprinde vanzarea a 5000 de autoturisme.

Toyota iQ a fost urmata de Honda Insight si VW Polo . Ferrari 612 Scaglietti este deasemenea a doua cea mai poluanta masina din lume, urmata de Bentley Motors Brooklands, Aston Martin V12 Vantage, Cadillac Escalade si Rolls Royce Phantom.
Stiati ca Bugatti Veyron poate ajunge la 100 de km la ora in mai putin de trei secunde? Dar oare viteza este mai importanta ca si nivelul de poluare? Acest model consuma 29 de litri de combustibil la o suta de kilometri in oras si aproape 15 litri pe autostrada. Noi va recomandam sa va cumparati masini second-hand care sunt bune, fiabile dar care nu polueaza foarte mult.

Atat Ford Expedition cat si Lincoln Navigator sunt doua dintre cele mai periculoase autovehicule pentru mediul inconjurator. Totusi, motorul de 5,4 litri cu tractiune integrala face ca Ford Expedition sa fie mai putin poluant decat concurentul Chevy Suburban. Traficul infernal din orase este provocat de faptul ca, in medie, fiecare sofer conduce o ora si 50 de minute in fiecare zi.

Pentru a reduce si mai mult poluarea, specialistii recomanda montarea unui filtru de carbon pentru aerul conditionat si unul pentru fantele de incalzire. Aces filtru de carbon activ va trebui schimbat mai des, insa reduce semnificativ gradul de poluare. Conform unui nou studiu publicat in The Lance, poluarea aerului si obezitatea sunt acum celedoua cauze care duc cel mai rapid la decese In lume.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Advanced Ideas

Comentarii

Cauta

Categorii populare