Comunicate de Afaceri

Touran Highline, entuziasmant

A fi rasfatat.
In Touran Highline, soferul si pasagerul fata iau loc pe scaune sport cu sprijin lombar. Placuta si moale: tapiteria cu design “Maja” si cu partea centrala din Alcantara. Volanul multifunctional in trei spite, capul schimbatorului de viteze si levierul franei de mana sunt imbracate in piele. Masutele rabatabile de pe spatarele scaunelor fata si priza de 12 V pentru cel de-al doilea rand de scaune sunt detalii foarte utile.

A fi servit.
In noul Touran Highline dispuneti de numeroase dotari standard pentru confort si divertisment, ca de exemplu sistemul de climatizare „Climatronic\" cu reglare pe 2 zone, radioul „RCD 310\" incl. CD-Player cu functie de redare MP3, 4 x 20 W si opt incinte acustice. Selectia Dumneavoastra muzicala poate fi extinsa multumita mufei AUX-IN din cotiera centrala, precum si a interfetei optionale MEDIA-IN.

A vedea si a fi vazut.
Acestea sunt conditii standard pentru Touran Highline: doar este dotat cu sistemul automat de pornire a farurilor cu functie „Leaving Home“ si cu functie manuala „Coming Home“. Toate informatiile sunt disponibile prin intermediul display-ului multifunctional “Premium”, iar vizibilitatea este sporita de oglinda interioara cu functie automata antiorbire si de reglajul in trepte al stergatoarelor de parbriz cu senzor de ploaie.Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare