Comunicate de Afaceri

Tractari auto Bucuresti – sigur si bun !

Cand tractezi  o masina, in oras sau in afara localitatii, trebuie sa stii ca vei merge extrem de incet. Motiv pentru care vei folosit prima banda, cat mai apropiat de marginea drumului.Pe autostrada este interzisa tractarea autoturismelor, asa ca daca ai probleme aici, trebuie sa suni si sa chemi o platforma.

Asadar, cu masina la sufa vei circula doar pe prima banda, cat mai aproape de bordura. Se circula cu o viteza de maximum 30-40 km/h. Si asta doar cand traficul este liber sau circulam pe un drum extraurban liber. In oras insa, vom merge chiar si cu 20-25 km/h, din cauza aglomeratiei si pentru ca vrem sa putem frana fara probleme.

Nu stim cand se face rosu brusc la semafor, nu stim cine ne sare in fata si nu stim ce masina franeaza in fata noastra. Asadar, viteza mica este principalul mijloc de prevenire a unui eventual accident sau o lovire intre cele doua masini legate .Masina din fata, cea care trage, nu va pune avariile deloc.

Masina din spate va merge cu avariile in linie dreapta, dar atunci cand isi schimba directia de mers, adica la o intersectie, daca face stanga sau dreapta, soferul va opri avariile si va da semnal, astfel incat cei din spate sa vada incotro o va lua "agregatul" format din cele doua masini legate.

Cand autoturismele aflate "la sufa" sunt din nou in linie dreapta, se vor folosi din nou avariile la masina trasa. Luminile, daca acumulatorul nu are de suferit, este bine sa fie mereu aprinse pe pozitii. Acestea sunt cateva reguli de baza care trebuie respectate pentru a nu aparea complicatii sau alte probleme in trafic pana cand se ajunge la destinatie.


Tractari auto Bucuresti este o firma specializata in domeniul asistentei rutiere si tractarilor auto, in Bucuresti sau oriunde in tara. De la infiintare Tractari auto Bucuresti a cunoscut o crestere continua in ceea ce priveste dezvoltarea afaceri, devenind astfel una dintre cele mai cunoscute firme de si tractari auto din judet, pornind cu o idee simpla, aceea de a oferi pietei servicii de cea mai buna calitate in domeniul rutier.

Tractari auto Bucuresti este specializata in tractari de toate tipurile, in  ani de cand facem aceasta activitatee  intalnind aproape toate situatiile posibile. Angajatii nostri sunt instruiti si experimentati, pregatiti sa intervina prompt in toate situatiile, serviciile noastre fiind in regim de permanenta .

Tractari auto Bucuresti va ofera transport de autovehicule noi, avariate, cu autoplatforme specializate in Bucuresti cat si in tara  cu posibilitatea de a transporta rapid si avand posibilitatea de a transporta 2 autovehicule simultan. De asemenea avem posibilitatea si disponobilitatea de a efectua si transport national. Transporturile sunt facute cu autovehicule in perfecta stare de functionare, cu un personal calificat si amabil, calitatea serviciilor fiind principala noastra tinta.

Detinem auto-speciale echipate corespunzator activitatii de tractare/transport in conditii de siguranta maxima. Ca profesionisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de tractare: 

- tractare si asistenta rutiera 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana;

- incarcarea si descarcarea autovehiculului in conditii de siguranta;asigurarea autovehiculului pe durata transportului;

- transportul persoanelor din masina la destinatia ceruta;asistenta rutiera si depanare. 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bloomberg IT

Comentarii

Cauta

Categorii populare